• Volg Gardameer.nl

Geen WiFi meer nodig op de camping!

Voor sommigen een fantastische uitkomst, anderen vinden het wat minder, omdat zij het wel fijn vinden zonder internet op vakantie. Sinds deze zomer hoef je in ieder geval niet meer naar de receptie voor de WiFi code, of per se een restaurantje te zoeken met gratis WiFi. Roaming is nu namelijk gratis in de hele EU, hoera! Dus ook tijdens jouw vakantie aan het Gardameer kun je nu iedereen live op de hoogte houden van jouw voeten in het water, een foto van dat lekkere Italiaanse ijsje posten op Instagram of jouw foto’s van dat dagje in Sirmione delen op Facebook.

En dat allemaal dankzij het mobiele internet! Je laptop of tablet nodig tijdens je vakantie? Verbind je telefoon draadloos met je laptop (of tablet) en je altijd en overal surfen op het internet.

Zo kun je ook bijvoorbeeld net als vlogger Lieke Biemans je vakantie aan het Gardameer vloggen en je video’s direct op je laptop zetten om te bewerken!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Deel op social media

8

San Michele

Familie Klop, 15 maart 2017

Zeer vriendelijk personeel!

Camping is volop in verbetering, zeker het gedeelte dichtbij het meer is mooi opgeknapt. Campingwinkel en restaurant moeten nog verder vernieuwd worden. Prachtige ligging met zeer vriendelijk personeel. Tips in de omgeving zijn Dezenzano, Verona en op de camping zelf is er voldoende info over de omgeving aanwezig.

Bezocht San Michele met partner.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl