• Volg Gardameer.nl

3x campings met een groot zwembad

Een camping is tegenwoordig niet meer compleet zonder een zwembad. Ze zijn er in oneindig veel verschillende soorten en maten. Voorkeur voor grote zwembaden, met alles erop en eraan? De kinderen vermaken zich urenlang in de grote, veelzijdige zwembaden, terwijl de ouders op een van de vele ligstoelen kunnen genieten van een boekje of puzzeltje. Daarom heb ik een lijstje van drie campings met een groot zwembad!

Camping Bella Italia

Deze camping is centraal gelegen aan het Gardameer, met een eigen strand middenin het groen. De camping is op en top aangekleed met de mooiste faciliteiten. In het midden van de camping is een gigantisch waterspeelparadijs te vinden met glijbanen, een waterlagune, een kinderbad. Je hoeft je op deze camping niet te vervelen. Ben je na urenlang zwemplezier uitgekeken op het zwembad, dan staat het internationale animatieteam klaar met een activiteit.

Camping du Parc

Deze camping ligt direct aan het Gardameer en beschikt over een eigen ligweide en strand waar je als gast perfect gebruik van kunt maken. Naast directe toegang tot het meer, heeft de camping ook eigen zwemfaciliteiten. Een groot zwembad, een kleuterbad met een kleine waterspeeltuin en zelfs twee glijbanen! De camping heeft ook een animatieprogramma voor alle leeftijden, een restaurant met Italiaanse specialiteiten waarbij je kunt genieten van het uitzicht op het meer.

Camping San Francesco

Deze camping ligt aan het zuiden van het Gardameer en daarmee aan het breedste gedeelte. Je kunt hier veilig zwemmen en dobberen en vanuit het water heb je prachtig uitzicht op het schiereiland Sirmione. De camping beschikt naast een groot zwembad, met verschillende dieptes, ook over een zwemparadijs waarin je je goed kunt vermaken. De camping heeft een animatieteam, die een veelzijdig programma organiseert voor jong en oud.

 

Alle drie de campings zien er fantastisch uit, bijna zonde om een keuze te maken!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Deel op social media

10

Lido

Familie Birouk, 17 augustus 2016

Alles klopt gewoon!

Alles klopt gewoon. Perfecte ligging, fantastisch uitzicht, ruime plaatsen, erg schoon sanitair, vriendelijk personeel, goede supermarkt, super zwembad met oplettende badmeesters, leuke animatie, mooie sportvelden, bewaking bij de slagboom waardoor je geen pasje nodig had, etc etc. Tips in de omgeving zijn de mooie stadjes, leuke marktjes, lekker eten, goede sfeer, bijna te mooi om waar te zijn.

Bezocht Lido met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl