Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x nazomeren aan het Gardameer

Ben je nog niet op vakantie geweest of wil je graag nog een keer genieten van de zon? Kies dan voor een vakantie in september of oktober aan het Gardameer. De temperaturen zijn hier in die periode nog aangenaam en het is een stuk rustiger, waardoor je nog betere foto’s kunt maken van je favoriete bezienswaardigheden. Al zin gekregen in een vakantie aan het Gardameer? Wij zetten drie leuke vakantiebestemmingen op een rij voor een nazomer aan het Gardameer.

La Rocca

Een van mijn favoriete bestemmingen aan het Gardameer is La Rocca bij Bardolino. Hier geniet je vanuit de meeste accommodaties namelijk van een prachtig uitzicht over het Gardameer. En dat is niet het enige voordeel van een vakantie bij La Rocca. Deze bestemming ligt direct aan het meer, waardoor je ‘s ochtends een frisse duik kunt nemen, of juist na een dag vol bezienswaardigheden even snel de verkoeling op kunt zoeken. Ideaal als je het mij vraagt!

La Rocca nazomeren aan het Gardameer

Foto van La Rocca

Park Residence Il Gabbiano

Aan het westen van het Gardameer bij Moniga del Garda vind je vakantieparadijs Park Residence Il Gabbiano. Hier overnacht je in een luxe vakantiewoning en geniet je volop van de faciliteiten van het park. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verfrissende duik in een van de zwembaden of een minidisco met je favoriete campingvriend Spotty? Reken maar dat je hier geniet van een fijne vakantie met het hele gezin.

Il Gabbiano nazomeren aan het Gardameer

Foto van Il Gabbiano

Corte Paradiso

Hou je meer van kleinschalige vakantieverblijven? Dan zit je goed bij Corte Paradiso bij Peschiera del Garda. Hier geniet je op en top van het authentieke Italiaanse leven. Kom tot rust aan het zwembad of kies voor een vakantiewoning met privétuin waarin je kunt relaxen. Je vindt deze bestemming bovendien op slechts 1,5 kilometer van het centrum van Peschiera del Garda waar je terrasjes en winkels in overvloed vindt.

Corte Paradiso nazomeren aan het Gardameer

Foto van Corte Paradiso

Veilig reizen naar het Gardameer

Ook in deze tijd kun je prima vakantie vieren aan het Gardameer. Net als anders moet je natuurlijk wel goed voorbereid op reis gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afsluiten van een goedkope autoverzekering, maar ook aan het regelen van een vignette als je via de snelweg in Zwitserland of Oostenrijk wilt reizen. Verder is het handig om voor de zekerheid een Covid-19 verklaring mee te nemen en de lokale regels goed te lezen voor vertrek.

Welke van bovenstaande bestemmingen zou jij graag eens bezoeken aan het Gardameer?

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

Garda

Familie Lijesen, 15 maart 2017

Hele aardige mensen!

Hele aardige mensen, super mooi uitzicht, ligging top. Je kunt alles per voet of per boot doen.

Bezocht Garda met partner.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl