Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De 5 beste apps voor op reis

Tegenwoordig betekent voorbereiden van je vakantie niet alleen maar het inpakken van je koffer maar ook het gereed maken van je mobiel. Heb je alle meezingers al gedownload voor tijdens de reis? Ga je de high score halen met de leukste games die je hebt gedownload? En ga zo maar door. Heerlijk onbezorgd op vakantie gaan. Dat wil toch iedereen! Maar wat zijn nou de beste vakantieapps voor op reis? Dat lees je in dit blog. 

Spotify

Altijd de mogelijkheid om miljoenen nummers te luisteren onderweg. Op welke vakantiestemming je ook bent, Spotify heeft altijd de leukste muziek! Of de reis nu lang of kort is, muziek is altijd goed. Maak vooraf een lijst met al jouw favoriete nummers of volg kant-en-klare afspeellijsten. En met Spotify premium luister je ook nog eens non-stop. Heb je een mobiel abonnement of sim only met 4G van Telfort? Dan kan je overal binnen de EU naar je favoriete muziek luisteren. Ga je daarbuiten, download dan even je favoriete afspeellijsten en luister offline.

World Lens Translation

Heerlijk uit eten in Italië. Culinaire hoogstandjes op het gebied van pasta’s en pizza’s. Alleen is de kaart helemaal in het Italiaans. No worries! Met de World Lens Translation app wordt de menukaart voor je vertaald. Je houdt de camera boven de tekst en in een paar seconden heb je de menukaart in het Nederlands op je mobiel! Deze app is alleen beschikbaar voor Android.

Vakantiebieb

Deze app is perfect voor alle boekenwurmen! Met deze app draag je tijdens je vakantie de leukste boeken bij je. En nee, daarvoor hoef je ze niet allemaal mee te sjouwen. Ze staan namelijk gewoon op je mobiel. In de vakantieperiodes van 1 juli t/m 31 augustus, 30 september t/m 27 oktober en 9 december t/m 5 januari heeft de vakantiebieb de leukste vakantieboeken voor je klaar staan.

Half a minute

Ben je op vakantie met vrienden of familie? Dan is dit het leukste gezelschapsspel om te spelen via je mobiel of tablet. 30 seconds maar dan gewoon als app! Zo hoef je dus niet dat leuke paar schoenen thuis te laten om 30 seconds mee te kunnen nemen. Maak teams en kijk wie het best onder druk kan presteren.

Flush

Ken je dat? Dan loop je tussen de mensenmassa in Venetië op zoek naar een fijne gondelaanbieding en moet je ineens super nodig naar het toilet. Wat nu? Met onbeperkt internet download je binnen mum van tijd de app Flush. Deze app helpt je simpel en snel het dichtstbijzijnde toilet te vinden. Hoe handig is dat!

5 leukste vakantieapps

Wat zijn jouw favoriete vakantieapps?

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl