Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x mooie accommodaties aan het Gardameer

Het Gardameer is al prachtig van zichzelf, maar je kunt je vakantie natuurlijk nóg mooier maken! Door te slapen in een fantastische accommodatie bijvoorbeeld. Wij geven je graag wat tips…

La Bertoletta Corte & Village

Op steenworp afstand van het Gardameer en naast het beschermde natuurpark Laghetto del Frassino ligt het heerlijke vakantiepark La Bertoletta Corte & Village. Voor ontspanning hoef je bij deze accommodatie maar nauwelijks moeite te doen. De twee zwembaden, waarvan een met hydromassage, doen het werk voor je. Verder is er een speeltuin, de mogelijkheid tot beachvolley, beach soccer en jeu de boules. Ook kun je op het park fietsen huren; een ideale manier om de omgeving te verkennen!

Lees meer over deze accommodatie

la-bertoletta

Residence Corte Paradiso

De naam zegt het al: een paradijs! In het achterland van het Gardameer, op anderhalve kilometer van het meer verwijderd, ligt het rustige vakantiepark Residence Corte Paradiso. Bij de renovatie van dit vakantiepark enkele jaren geleden, zijn koste noch moeite gespaard om hier een waar paradijs van te maken. Dat is gelukt; elk huisje heeft zijn authentieke Italiaanse sfeer gekregen en in het prachtige zwembad is het heerlijk afkoelen.

Lees meer over deze accommodatie

residence-corte-paradiso-1

Residence Experia

Gele huisjes, omgeven door olijfbomen en een prachtig zwembad: dat is Residence Experia. Dit aangename verblijf op steenworp afstand van het Gardameer is een heerlijke uitvalsbasis voor je vakantie in Italië. Bij Residence Experia kun je niet alleen met je partner terecht, maar ook met groepen tot en met zeven personen. Extra gezellig! Alle appartementen hebben een fijn terras of ruim balkon én er is een 18-holes golfbaan aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie

residence-experia

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl