Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Selectcamp

Luxe kamperen met Selectcamp!

Het ontstaan van Selectcamp

Selectcamp, opgericht door Loek van Loo, is sinds 1992 de specialist in het verzorgen van luxe campingvakanties. Er is een ruime keuze uit allerlei accommodaties. Van grote tenten tot aan mobilhomes. En van bungalowtenten tot aan romantische Airlodges. Waar je ook voor kiest, alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. De accommodaties zijn te vinden op toplocaties in onder andere Spanje, Frankrijk en Italië.

Camping of glamping?

Selectcamp biedt verschillende glamping accommodaties. Denk hierbij aan de lodgetent, lodgesuite of een stacaravan. Als je aankomt op de camping word je vriendelijk begroet door de Selectcamp medewerkers die je naar je accommodatie brengen. Daar hoef je alleen nog maar je spullen uit te pakken en je vakantie kan beginnen. Een persoonlijke aanpak en een luxe en volledige verzorgde campingvakantie staan dan ook centraal bij deze aanbieder. De prachtige ligging, perfecte voorzieningen en de uitgebreide recreatieve mogelijkheden maken je vakantie een ware belevenis. Alle informatie staat duidelijk weergegeven op de website. Daarnaast is er beeldmateriaal van elke camping beschikbaar.

Kortom, een vakantie met Selectcamp betekent dat je persoonlijk wordt geholpen en een zorgeloze vakantie zult hebben. De slogan van deze aanbieder is natuurlijk niet voor niets “with the personal touch”.

Gardameer.nl