Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tendi

Kamperen, maar dan net even anders!

Tendi is de specialist in het ándere kamperen. Tendi is te vinden op 20 campings binnen Europa, waar je kunt genieten in de meest luxe lodgetenten of safaritenten. De campings en locaties zijn net even iets anders dan normaal. Zo zijn het plekken vlakbij mooie wijngaarden of aan een mooi meer. Kortom, bijzonder én voor ieder wat wils. De faciliteiten, zoals een zwembad, speeltuin of restaurant, verschillen per camping. Ook de tenten bieden de nodige faciliteiten. Ze zijn compleet ingericht en staan in Nederland, Duitsland, Zweden, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. In deze luxe tenten beleef je pas echte glamping!

Avontuur & op ontdekking met Tendi

Safaritenten zijn al honderden jaren geleden ontdekt door Engelse ontdekkingsreizigers. Zij wilden op hun reizen het comfort van huis meenemen, om het gevoel van thuis te creëren. En dat voel je in de safaritenten, het avontuur van de ontdekkingsreizigers gecombineerd met de luxe en comfort van thuis.

Tendi staat bekend om de luxe en comfort die zij haar klanten wilt bieden. Daarom zijn de tenten voorzien van een volledige keuken en veel tenten hebben ook eigen sanitair. Een ideale manier om niet alles zelf mee te hoeven nemen van huis, maar met een gerust hart op een compleet verzorgde vakantie te gaan.

Tendi selecteert en bezoekt alle campings en locaties zelf en ze zijn aangesloten bij de ANVR en de SGR.

Gardameer.nl