Vacanceselect

Het ontstaan van Vacanceselect

Eigenaar van Vacanceselect Loek van Loo had als klein jongetje al de droom om een eigen camping te runnen. Meer dan dertig jaar geleden werd dit werkelijkheid. Hij werd namelijk (mede)eigenaar van Camping Weekend. Vervolgens ging hij vakantieaccommodaties verhuren aan het Gardameer. Sindsdien is er veel veranderd …

Sinds 2004 is Vacanceselect een internationaal opererende vakantieaanbieder. Zij zijn gespecialiseerd in campings, glampings en vakantieparken. Gastheerschap en gastvrijheid, oftewel de personal touch staan hoog in het vaandel. Net als kwaliteit en zekerheid. Dat is dan ook de reden dat zij zich hebben aangesloten bij de ANVR, NCV, de SGR en Thuiswinkel Waarborg. De 125 medewerkers van hebben allemaal passie en plezier voor het vak. Dat merk je gelijk als je met hen in contact komt. Samen werken ze aan een topaanbod in alle denkbare soorten accommodaties op campings en vakantieparken.

Bestemmingen

Met maar liefst 51 bestemmingen in 8 Europese landen heeft Vacanceselect een uitgebreid aanbod in verschillende accommodaties. Van simpel en traditioneel kamperen tot aan een compleet ingerichte glampingtent. Het kan allemaal! Glamping is een trend waar deze aanbieder al vanaf het begin op inspeelt. Zo hebben ze in de loop der tijd veel luxe accommodaties ontwikkeld die zich continu doorontwikkelen. Je kunt ze dus ook wel dé glampingspecialist in de huidige markt noemen.

Elke bestemming en accommodatie is nauwkeurig uitgezocht. Het wordt geselecteerd op kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance. Omdat Vacanceselect voor iedereen aantrekkelijke vakanties wilt aanbieden, vernieuwen ze zo nu en dan ook het aanbod. Voor ieder wat wils! De meest gezellige en mooie campings vind je dus in het aanbod van Vacanceselect.

Pagina delen

Weekend - Gardameer.nl
8,2

Weekend

San Felice del Benaco, West

 • Schitterend uitzicht op Salò
 • Nederlands beheer en personeel
 • Laagste prijsgarantie

Dé familiecamping aan het Gardameer volop animatie voor de kinderen, meerdere zwembaden en een prachtig uitzicht op het Gardameer!

Campings met Vacanceselect

Europa Silvella - Gardameer.nl
7,4

Europa Silvella

San Felice del Benaco, West

 • Echte familiecamping
 • Animatie voor de kinderen
 • Direct aan het Gardameer

Camping Europa Silvella is een levendige camping gelegen in San Felice del Benaco aan de westkant van het Gardameer. Kom tot rust in de heerlijke jacuzzi!

Fornella - Gardameer.nl
8,2

Fornella

San Felice del Benaco, West

 • Direct aan het Gardameer
 • Gezellige familiecamping
 • Eigen kiezelstrand

Een echte Italiaanse vakantie vind je op camping Fornella. Tussen de wijngaarden en direct aan het Gardameer, wat wil je nog meer?

Il Gabbiano - Gardameer.nl
8,7

Il Gabbiano

Moniga del Garda, West

 • Kijk uit over het Gardameer
 • Opera in de Arena di Verona
 • Speel een pittig potje tennis

Ben je op zoek naar een luxe vakantie? Op Il Gabbiano word je met open armen ontvangen en overnacht je in een luxe villa! Ben je al benieuwd naar deze bestemming?

Gardameer.nl