Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vacanceselect

Een veelzijdig campingaanbod in heel Europa!

Het ontstaan van Vacanceselect

Eigenaar van Vacanceselect Loek van Loo had als klein jongetje al de droom om een eigen camping te runnen. Meer dan dertig jaar geleden werd dit werkelijkheid. Hij werd namelijk (mede)eigenaar van Camping Weekend. Vervolgens ging hij vakantieaccommodaties verhuren aan het Gardameer. Sindsdien is er veel veranderd …

Sinds 2004 is Vacanceselect een internationaal opererende vakantieaanbieder. Zij zijn gespecialiseerd in campings, glampings en vakantieparken. Gastheerschap en gastvrijheid, oftewel de personal touch staan hoog in het vaandel. Net als kwaliteit en zekerheid. Dat is dan ook de reden dat zij zich hebben aangesloten bij de ANVR, NCV, de SGR en Thuiswinkel Waarborg. De 125 medewerkers van hebben allemaal passie en plezier voor het vak. Dat merk je gelijk als je met hen in contact komt. Samen werken ze aan een topaanbod in alle denkbare soorten accommodaties op campings en vakantieparken.

Bestemmingen

Met maar liefst 51 bestemmingen in 8 Europese landen heeft Vacanceselect een uitgebreid aanbod in verschillende accommodaties. Van simpel en traditioneel kamperen tot aan een compleet ingerichte glampingtent. Het kan allemaal! Glamping is een trend waar deze aanbieder al vanaf het begin op inspeelt. Zo hebben ze in de loop der tijd veel luxe accommodaties ontwikkeld die zich continu doorontwikkelen. Je kunt ze dus ook wel dé glampingspecialist in de huidige markt noemen.

Elke bestemming en accommodatie is nauwkeurig uitgezocht. Het wordt geselecteerd op kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance. Omdat Vacanceselect voor iedereen aantrekkelijke vakanties wilt aanbieden, vernieuwen ze zo nu en dan ook het aanbod. Voor ieder wat wils! De meest gezellige en mooie campings vind je dus in het aanbod van Vacanceselect.

Gardameer.nl