• Volg Gardameer.nl

Genieten van de luxe van een huis

Onze favoriete bestemmingen »

Vakantiewoning

"Houd je van het gemak van een vakantiewoning, maar heb je ook graag wat faciliteiten in de buurt? Kies dan voor een vakantie op een vakantiepark, hier heb je alles bij de hand!"

Onze favoriete bestemmingen »

Vakantiewoning

Ruimte en van alle gemakken voorzien op een vakantiepark!

Een vakantiewoning heeft alles wat je nodig hebt voor een relaxte, onbezorgde vakantie. Deze accommodatie op een vakantiepark heeft alle faciliteiten in de buurt waar je gebruik van kan maken. Heb je iets nodig van het vakantiepark? Je bent er snel en je kunt overal gebruik van maken. Verandering in het weer is geen issue bij deze accommodatie, want je zit altijd droog en koel of juist lekker warm. Kortom, je hebt alles bij de hand. Ideaal!

Een vakantiewoning is van alle gemakken voorzien

Erik Hageman: “Zo fijn, een vakantiewoning: alle ruimte en toch het gemak van een vakantiepark!”

Deze accommodatie is groot en heeft alles voor een fijne vakantie. Vaak bestaan de vakantiewoningen uit een bungalow of een appartement. Maar natuurlijk wil je tijdens je vakantie niet graag binnenzitten. Gelukkig behoort een compleet ingericht terras of zelfs een tuin erbij. Boek je een vakantiewoning op de eerste verdieping? Niet getreurd, want dan kun je gewoon lekker genieten op een balkon welke ook is ingericht met tuinmeubilair.

Hoewel er veel verschil zit in het soort woning, beschikt elke woning over een zithoek, een compleet ingerichte keuken en een eethoek. Tevens zijn er meerdere slaapkamers met bedden aanwezig en een badkamer met toilet, douche (soms een bad) en een wastafel.

En naast al die luxe geniet je natuurlijk ook van alle faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft. Lekker luieren bij het zwembad, dobberen op het meer, uiteten in het restaurant of meedoen aan de activiteiten die het animatieteam verzorgd. Op de meeste vakantieparken kan het!

 

Vakantiewoning kenmerken

  • Variatie in het aantal m2
  • 1 - 8 personen
  • Eigen keuken
  • Eigen terras of tuin
  • Eén of meerdere badkamers
  • Meerdere slaapkamers

Deel op social media

Gardameer.nl