Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een appartement is een ideale accommodatie voor de meest relaxte vakantie. Deze accommodaties staan op vakantieparken en hebben alle faciliteiten die je nodig hebt. Wil je even zwemmen of tafeltennissen? Je hebt overal toegang toe op het vakantiepark om uitgebreid vakantie te vieren. Het fijne aan een appartement is dat veranderingen in het weer geen probleem zijn. Je zit altijd droog en koel. Bij een regenachtige dag kun je je ook binnen prima vermaken.

Interieur van een appartement

“Een appartement is van alle gemakken voorzien! Alle ruimte en alle faciliteiten van een vakantiepark!”

Een appartement bestaat uit meerdere slaapkamers met vaste bedden. Je hoeft dus niks mee te nemen vanuit huis, want alles is er al. Dat geldt ook voor de keuken. De keukens in de appartementen zijn namelijk volledig ingericht. Zo zijn er altijd een kooktoestel, een koelkast en alle huishoudelijke inventaris aanwezig. Voor een ontbijtje in de zon kun je gebruik maken van een compleet ingericht terras of balkon. De tuinmeubels staan immers al klaar om van de eerste zonnestralen te kunnen genieten. Of… om de zwoele Italiaanse zomeravonden af te sluiten met een lekker wijntje. En wat dacht je van heerlijk douchen in je eigen badkamer? Waar ook een toilet en een wastafel aanwezig zijn. In sommige appartementen is er zelfs een apart toilet.

Er is voor ieder wat wils!

Bestemmingen met een appartement

Gardameer.nl