Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Er is tegenwoordig een ruim aanbod in glamping accommodaties, maar voor een échte glamping vakantie verblijf je in de Airlodge!

Er kan wel gezegd worden dat deze accommodatie de meest bijzondere glamping accommodatie is die wordt aangeboden. Met haar twee verdiepingen en de uitstraling van een luxe boomhut is het een echte blikvanger op de camping.

Interieur van de Airlodge

“De bijzondere glamping accommodatie met twee verdiepingen.”

De Airlodge is ruim ingericht en beschikt over allerlei faciliteiten. Zo heeft het een compleet ingerichte keuken, waar je zelf heerlijke Italiaanse gerechten kunt bereiden. Om vervolgens met z’n allen aan te schuiven aan de fraaie eethoek.

De camping over om te douchen? Dat is verleden tijd. Deze accommodatie beschikt namelijk over een eigen badkamer, inclusief een fijne douche, wastafel en een toilet.

De slaapplekken zijn ook iets om over naar huis te schrijven. Zo bevindt de slaaplek voor de kinderen zich op de begane grond, waar ze in stijl kunnen slapen in een echte bedstee. Een hele ervaring voor de kids! De slaapplek voor de ouders is te vinden op de eerste verdieping. Een prachtig en vooral romantisch vertrek met een tweepersoonsbed, onder de sterrenhemel!

Ook buiten is het goed vertoeven. Het houten terras is compleet ingericht met een tuinset bestaande uit een tafel met vier stoelen. Daarnaast uit de luxe van de Airlodge zich in de twee luxe tuinstoelen.

Stel je eens voor: met een goed boek of tijdschrift, in een heerlijke ligstoel onder de grote parasol… Dat is pas een echt relaxmomentje!

In deze accommodatie vier je vakantie op een luxe en comfortabele manier. Dat uit zich in alle gemakken waarin de Airlodge is voorzien. De luxe van een woning in combinatie met het buitenleven, maakt deze accommodatie een heerlijke vakantiebestemming waar je gegarandeerd van gaat genieten!

bestemmingen met een airlodge

Gardameer.nl