Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De Cocosuite is een tent die je aan vroeger doet denken. Een aantal weken op de camping met je ouders, ’s avonds gezellig allemaal spelletjes doen voor de tent en genieten van het camping geruis. Heerlijk! Dat is de Cocosuite, maar dan met een tikkeltje meer luxe. Deze hippe trendy tent behoort tot het nieuwe soort van de bungalowtent.

Je vindt hier het ultieme kampeergevoel mét de luxe van een bungalowtent. Deze compleet ingerichte tent staat op je te wachten op de camping. Alles is tot in de puntjes verzorgd, dus de kampeerspullen mogen thuis blijven. Wat wil je nog meer?!

Interieur van de Cocosuite

“De Cocosuite zorgt voor een kampeerbeleving én is toch glamping!”

In de Cocosuite vind je een aparte slaapkamer die modern is ingericht. Hier kun je heerlijk tot rust komen in het comfortabele tweepersoonsbed. Het woongedeelte bestaat uit een keuken met kookplaat, koelkast, een magnetron en een ruimte zithoek. De zithoek kan ook nog eens omgetoverd worden tot slaapvertrek, aangezien er twee slaapbanken van te maken zijn. Dit maakt deze accommodatie geschikt voor vier personen.

Op het grote terras, dat gedeeltelijk is overdekt, kun je genieten van het buitenleven. Het tuinmeubilair staat bij aankomst al voor je klaar, zodat je direct kunt genieten van je welverdiende vakantie. De Cocosuite heeft geen eigen sanitair, daarvoor dien je gebruik te maken van het sanitair van de camping.

De Cocosuite is dus een ideale accommodatie voor de liefhebber van het ouderwetse kamperen, maar met het gemak van deze tijd!

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Gardameer.nl