Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Op zoek naar een bijzondere accommodatie dat luxe en kamperen samenbrengt? Dan is de Hybridlodge Clever wat voor jou!

Glamping in een Hybridlodge Clever

“De Hybridlodge Clever is een mooie combinatie van een stacaravan en tent.”

De Hybridlodge Clever wordt ook wel gezien als een glamping accommodatie. Glamping staat voor glamoureus kamperen. En dat is het zeker in deze accommodatie. Het is een combinatie van een stacaravan en een tent, maar door het moderne interieur, de warme uitstraling en het vele hout dat is gebruikt lijkt het op geen van beide.

De Hybridlodge Clever is ruim opgezet en is een luxueuze leefruimte voor het hele gezin. Er is plek voor vijf personen. In het eerste slaapvertrek staat een kingsize tweepersoonsbed. Door de slimme indeling is in dit slaapvertrek ook nog veel opbergruimte te vinden. Het tweede slaapvertrek is goed voor drie personen. De leuke inrichting met een stapelbed zorgt ervoor dat het voor kinderen een hele belevenis is om hier te slapen.

Naast de slaapvertrekken biedt de lodge nog veel meer ruimte. Zo is er een gezellige leefkeuken gecreëerd met een grote koelkast en een moderne zithoek. Dit gedeelte is afsluitbaar met een tentdoek. Als je dit tentdoek opengooit heb je een enorme leefruimte, vanwege de aangrenzende veranda waar je heerlijk buiten kunt genieten. Verder is er een badkamer aanwezig, die eigentijds is ingericht. Hier kun je heerlijk douchen in de douchecabine, je even terugtrekken op het toilet, je tanden poetsen bij de moderne wastafel of kijken of je al bent verkleurd in de grote spiegels. In de gehele accommodatie is tevens airco en een kachel aanwezig.

Kortom, je bent van alle gemakken voorzien tijdens je verblijf in de Hybridlodge Clever!

Populaire bestemming

Gardameer.nl