Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De Lodgesuite is één van de accommodaties die écht voor glamping staat. Een volledige ingerichte tent staat namelijk voor je klaar op het moment dat je de camping op komt rijden. De luxe komt je direct tegemoet, aangezien deze accommodatie beschikt over een eigen keuken en een eigen badkamer. Een echte glamping-vakantie beleef je dus in de nieuwe Lodgesuite.

Interieur van de Lodgesuite

“In de Lodgesuite slaap je super-de-luxe onder een tentdoek.”

Deze accommodatie is uniek in zijn soort. De super-de-luxe faciliteiten komen vooral tot uiting in het heerlijke hemelbed, maar dat is nog niet alles! In de semi-open badkamer vind je namelijk een aparte badkuip op pootjes. Zodat je je in alle privacy, na een lange dag aan het strand of na een lange dag slenteren door een pittoresk dorpje, heerlijk kunt onderdompelen in het warme water. Dat maakt de Lodgesuite meteen een luxe en romantische accommodatie op de camping!

Met de kids?

Heb je kinderen en wil je deze accommodatie boeken? Dan hebben wij een extra verrassing!

Naast de grote tent wordt er een Junior Lodgetent geplaatst, speciaal voor de kids. Want ook voor hen moet een vakantie een onvergetelijke ervaring worden. Natuurlijk mogen de ouders ook niet vergeten worden. Ook aan hen is gedacht bij het ontwerpen van deze accommodatie. Geniet samen of alleen van het heerlijke bad en het prachtige hemelbed. ’s Avonds kunnen jullie natuurlijk op de houten veranda nagenieten met een hapje en een drankje.

Je vakantie doorbrengen in de Lodgesuite is een unieke manier van vakantie vieren en is voor zowel jong als oud een geweldige ervaring die je niet wilt missen!

Populaire bestemming

Gardameer.nl