Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Eén van de absolute glamping accommodaties is de Lodgetent. Het is een mix van een tent en een huisje. En ook al slaap je onder een tentdoek, je bent van alle gemakken voorzien.

Interieur van de Lodgetent

“In een Lodgetent slaap je onder een tentdoek, met het gemak van een huisje.”

De Lodgetent beschikt over aparte slaapkamers. Eén met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed en een eenpersoonsbed. In de woonkamer kun je bij slecht weer gezellig spelletjes spelen. Koken doe je uiteraard in je eigen keuken. En naar het sanitairgebouw van de camping lopen is verleden tijd, want de Lodgetent heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Wat een luxe!

Toch is het natuurlijk veel fijner om lekker met z’n allen buiten te zitten. Ook daarvoor is deze accommodatie perfect, aangezien het een ruime houten veranda heeft. Hier kun je ’s ochtends lekker genieten van een ontbijtje, ’s middags van een spelletje en ’s avonds na het avondeten kun je er heerlijk genieten van een echt Italiaans wijntje en een stukje Italiaanse salami.

Deze accommodatie is, zoals je ziet, van alle gemakken voorzien. Je kunt hier heerlijk in verblijven met familie of vrienden tijdens je vakantie op de camping. Een perfecte thuisbasis voor de vakantie: ruim opgezet en comfortabel.

Op-en-top glamping

De Lodgetent is een op-en-top glamping accommodatie. Na een lange reis hoef je namelijk niet je eigen tent op te zetten en je luchtbedje op te pompen, want alles staat al voor je klaar. Het enige wat je hoeft te doen is in te checken bij de camping en de touroperator en je kunt genieten van je welverdiende vakantie. En dat is nou precies waar glamping voor bedoeld is.

En naast een huiselijk gevoel kun je heerlijk gaan genieten van de gezellige sfeer op de camping, het Italiaanse mediterrane klimaat en natuurlijk het uitzicht over het Gardameer!

Bestemmingen met een lodgetent

Gardameer.nl