Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Stijlvol en landelijk kamperen doe je in de nieuwe luxe Safaritent Select. Het is een echte glampingaccommodatie door de stijlvolle en comfortabele inrichting. Daarbij heeft het alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens je vakantie. Binnen heb je alle ruimte om jezelf te vermaken en buiten is een groot terras die compleet is ingericht. Het buiten en binnen gedeelte van de tent is gescheiden door een tentdoek, die je makkelijk aan de voorzijde op kan rollen.

De Safaritent Select is een ideale tent om door te brengen tijdens je vakantie. De tent is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en een kind.

Interieur van de Safaritent Select

“De Safaritent Select is een stijlvolle en landelijke accommodatie.”

De luxe van deze accommodatie straalt al uit van het gemak van de eigen keuken, compleet met kookeiland en volledig ingericht. Er bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en de andere met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Precies genoeg voor 5 personen!

De badkamer is niet te missen, over de camping lopen met een toiletrol hoeft bij een vakantie in deze tent niet. De badkamer heeft een douche, een wastafel en een toilet.

Buiten op het terras vind je een moderne tuinset, bestaande uit een tafel met vier stoelen, een grote parasol. Maar dat is nog niet alles, om ultiem te kunnen relaxen zijn er twee luxe tuinstoelen en twee ligstoelen aan toegevoegd. En heb je zin in een lekkere zomerse barbecue? De barbecue staat alvast voor je klaar!

Kortom; alles voor een heerlijke vakantie!

Populaire bestemming

Gardameer.nl