Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Op safari aan het Gardameer? Dat kan gewoon in deze avontuurlijke glamping accommodatie. De Tendi Safaritent!

De Tendi Safaritent is een avontuur

“De Tendi Sarafitent: een avontuurlijke variant van ‘glamping’!”

De Tendi Safaritent is een echte glamping accommodatie, omdat het kamperen perfect combineert met luxe en comfort. De tent staat op een grote houten verhoging, de houten planken zijn doorgevoerd in de gehele tent. Geen zeil dus, maar een sfeervolle vloer. Met daarop de35 m² grote legergroene tent, gemaakt van onverwoestbaar canvasdoek wat hangt op een stalen frame.

In de tent bevinden zich een goed uitgeruste keuken, een slaapvertrek voor twee persoon met een heuse boxspring en een stapelbed voor twee personen. Daarnaast is het mogelijk om een kinderbedje bij te plaatsen. Dit maakt de accommodatie geschikt voor vier à vijf personen, maar ook een zesde persoon is mogelijk. Dan wordt er namelijk een bijzettentje geplaatst.
Onder de grote luifel is het heerlijk vertoeven. Je geniet op het terras van alles dat voorbij komt wandelen. ’s Ochtends met verse broodjes van de bakker en ’s avonds met lekkere Italiaanse delicatessen.

Zie jij jezelf al zitten?

Populaire bestemming

Gardameer.nl