Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Animatie aan het Gardameer: een zomer vol plezier

Aan het prachtige Gardameer bevinden zich natuurlijk tal van campings en op de meeste van deze campings wordt er ook animatie verzorgd, door bijvoorbeeld Team4Animation. In deze blog vertel ik je meer over de verschillende soorten animatie die je kunt verwachten op een camping.

Knutselen in de miniclub

Het kan zomaar zijn dat de dag begint met de miniclub, dit is the place to be voor je kids. Vaak wordt hier in de ochtend geknutseld, dit kan zomaar samenhangen met het thema van die week. Op veel campings wordt er namelijk een thema gehangen aan de animatie, zo kan de ene week in het teken staan van Hawaii en de week erna gaan over dieren uit de jungle. ‘S ochtends wordt er dan vaak wat geknutseld dat perfect past bij dit thema. De kids gaan dan bijvoorbeeld van tien tot twaalf uur naar de miniclub. Terwijl de kids dan dé zomer van hun leven hebben, hebben de papa’s en mama’s lekker wat vrije tijd bij de caravan.

Sport- en spelactiviteiten

In de middag staan er misschien wel sport- en spelactiviteiten op de planning: dit is leuk voor jong en oud! Zo worden er voetbaltoernooien georganiseerd, volleybalwedstrijden gehouden of bijvoorbeeld badminton gespeeld. Voor de kids zal er ook iets leuks op de planning staan. Misschien kiest de camping wel voor schatzoeken of voor landje veroveren: er zal in ieder geval genoeg variatie zijn.

Avonden vol animatie

Aan avondanimatie zal het op de camping niet ontbreken. Misschien wordt er wel een lokale artiest ingehuurd om een authentiek, Italiaans optreden te verzorgen of de avond draait om het oh zo populaire karaoke. Daarnaast kan het zomaar zijn dat er op een grotere camping een show wordt georganiseerd door het animatieteam.  Al met al zullen er avonden vol animatie zijn met voor ieder wat wils.

Meer weten over animatie op campings in het buitenland? Ik heb animatiewerk gedaan via Team4Animation en op de website vind je alle informatie.

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl