Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Beleef Italië tijdens Little Italy

Dit weekend is het weer tijd voor het Little Italy Event in de Westergasfabriek in Amsterdam. Alle Italië liefhebbers opgelet dus! Want hier proef, hoor en beleef  je het echte Italië. Kom vrijdag zaterdag of zondag dus gezellig langs.

Vakantie

Natuurlijk kun je bij de verschillende vakantie aanbieders je aankomende vakantie naar Italië uitzoeken. Vertegenwoordigers van bestemmingen uit veel verschillende regio’s zijn aanwezig. Ook wij staan er namens Gardameer.nl, samen met onze andere websites als Glamping.nl en Charmequality.nl. Kom dus zeker een kijkje nemen!

Torbole

Foto via Pixabay

Producten

En natuurlijk kan het niet anders, overal vind je Italiaanse producten. Wijnen, koffie, kazen, olijfolie, worst, parmaham, pasta, het is er allemaal. Ook kun je een lekker hapje bestellen bij de foodmarket of een wijntje bij de wijnbar. Geniet ervan onder het genot van Italiaanse muziek!

snackplaat wijn - wijnroutes aan het Gardameer

Foto via Pexels

Boeken

Boeken! In alle vormen en maten. Kookboeken, reisgidsen en de leukste romans om je in te verdiepen tijdens je vakantie. Ook zijn er signeersessies, zoals van de zusters Jansen die hun kookboek Hartstikke mediterraan komen signeren.

Workshops

Je kunt actief aan de slag op de beurs! Wat dacht je van een workshop pasta maken, of een wijncursus? Ook kun je een lesje eten bestellen in het Italiaans volgen. Aan het eind van de dag ga je dus met een hoop kennis weer naar huis.

pasta

Foto via Unsplash

Enthousiast geworden? Je kunt hier nog tickets bestellen voor het evenement!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl