Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Fornella

San Felice del Benaco, West

  • Direct aan het Gardameer
  • Gezellige familiecamping
  • Eigen kiezelstrand

Een heerlijke camping met mooi groot zwembad op een fijne locatie aan het Gardameer. Dat is camping Fornella. De camping heeft ook een eigen kiezelstrand!

Camping Fornella is een rustig gelegen camping, verscholen tussen de wijngaarden en direct aan het Gardameer. Het prachtige uitzicht op het meer, in de verte de bergen en de Italiaanse sferen maken dit tot een top camping. Het is genieten voor jong en oud. Grote en kleine families, stellen en ouderen: iedereen is welkom bij deze camping.

Faciliteiten bij Fornella

Bij uitstek geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen en voorzien van uitstekende faciliteiten. Er is bijvoorbeeld een mooi nieuw zwembad aangelegd. Zwem je liever in het Gardameer zelf? Camping Fornella heeft namelijk een eigen kiezelstrand, waar je aan de rand van het meer lekker kunt spelen.

De ruime opzet en sfeervolle ambiance zijn typerend voor de camping. Ontspannen kan in en bij het prachtige zwembad (met kinderbad). Ook wordt er veel aandacht besteed aan de kleintjes, die zich onder meer kunnen uitleven op het grote speelterrein.

Het privé-kiezelstrand grenst direct aan de camping; hier kun je bijvoorbeeld surfen, waterfietsen of zeilen. Om na gedane ”arbeid” de hongerige magen te vullen, ga je naar het sfeervolle restaurant, dat vanaf de camping schitterend uitkijkt op het Gardameer. Op sportief gebied valt er op de camping ook genoeg te beleven. Zo kun je voetballen, volleyballen of je krachten meten op de tennisbaan.

Eropuit!

Wil je er lekker op uit trekken? Het eiland Isola del Garda is eigendom de campingeigenaren, inclusief het kasteel op dit eiland! Hier kun je een op verschillende dagen in de week met de boot naartoe gaan. Vervolgens krijg je een rondleiding door het kasteel en de bijbehorende tuinen. Het eiland is werkelijk betoverend en een leuke toevoeging aan je vakantie op La Fornella. Lees voor meer informatie over een bezoekje aan Isola del Garda dit blog!

Een verblijf op La Fornella is dus alles waar je naar op zoek bent tijdens je vakantie aan het Gardameer!

Fornella op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Vacanze Glamping Boutique - Gardameer.nl NieuwBest deal

Vacanze Glamping Boutique

San Felice del Benaco, West

  • Kleinschalige camping
  • Met animatieteam
  • Veel faciliteiten

Camping direct aan het meer, met verschillende glamping accommodaties en leuke animatie voor de kinderen.

Weekend Glamping Resort - Gardameer.nl NieuwBest deal

Weekend Glamping Resort

San Felice del Benaco, West

  • Schitterend uitzicht op Salò
  • Nederlands beheer en personeel
  • Laagste prijsgarantie

Dé familiecamping aan het Gardameer volop animatie voor de kinderen, meerdere zwembaden en een prachtig uitzicht op het Gardameer!

Gardameer.nl