Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

San Michele

San Michele

Moniga del Garda, West

  • Direct aan het Gardameer
  • Mooi uitzicht vanaf je veranda
  • Lekkere pizza's in het restaurant

Op zoek naar een camping die een privéplekje heeft aan het Gardameer? Camping San Michele heeft het! Hier kun je samen met het gezin genieten van een zonnige vakantie aan het Gardameer.

Camping San Michele bevindt zich op een toplocatie aan het Gardameer. Binnen no time sta je met je voeten in het meer en kun je genieten van het wijdse uitzicht over het donkerblauwe water en de prachtige bergen. Ontzettend genieten!

De camping wordt gerund door Alberto en Giulia, die je met open armen zullen ontvangen. De gastvrijheid die deze mensen uitstralen is ongekend, iedereen is er welkom. San Michele is een gemoedelijke camping, waar een ontspannen sfeertje hangt.

Faciliteiten op San Michele

Op San Michele zijn genoeg faciliteiten. Zowel jong als oud kunnen genieten van het zwembad. Er zijn gedeeltes voor de allerkleinsten, maar ook voor de anderen is het zwembad geweldig! Verder beschikt de camping over een privéplekje aan het Gardameer, een ideale plek voor de kids om zich lekker uit leven en in het water te springen en plezier te maken! Daarnaast is er een mini-markt en een restaurant. Je bent er dus van alle gemakken voorzien!

In het hoogseizoen is er ook een animatieteam aanwezig voor alle leeftijden. Zo is er bijvoorbeeld babydance voor de allerkleinsten, maar ook zijn er sporttoernooitjes en karaoke wedstrijden voor de wat oudere kids.

Voor een gezellige en ontspannen vakantie vol pret en plezier moet je hier zijn!

Op stap

Huur een fiets en bezoek de dorpje rondom het Gardameer. Geniet van je ristretto op één van de vele terrasjes die je tegen gaat komen. Daarnaast is de haven Portese leuk om heen te gaan. Hier kun je lekker eten en genieten van de ondergaande zon. Hallo vakantiegevoel!

San Michele op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Fontanelle - Gardameer.nl

Fontanelle

Moniga del Garda, West

  • Direct aan het Gardameer
  • Dineren met uitzicht op Sirmione
  • Nederlands animatieteam

Een heerlijke familiecamping direct aan het Gardameer. Fontanelle is de ideale plek voor het hele gezin, onderneem leuke uitjes of tot rust aan het zwembad!

Park Residence Il Gabbiano - Gardameer.nl

Park Residence Il Gabbiano

Moniga del Garda, West

  • Luxe vakantiewoningen
  • Meerdere zwembaden
  • Italiaanse avonden

Ben je op zoek naar een luxe vakantie? Op Il Gabbiano word je met open armen ontvangen en overnacht je in een luxe villa! Ben je al benieuwd naar deze bestemming?

Gardameer.nl