Camping Weekend: Nederlandse gezelligheid onder de Italiaanse zon

Na een nacht in Oostenrijk vertrokken op dag twee van onze camperreis ’s ochtends vroeg weer met de Bürstner camper, op naar camping Weekend! Deze camping is bijzonder, niet alleen door het speciale plekje aan de baai van Salò, maar vooral door de persoonlijke en Nederlandse sfeer op de camping. De camping wordt beheerd door Nederlanders, en er zijn veel Nederlandse seizoensmedewerkers. Bij aankomst kregen we een mooi plekje tussen de olijfbomen aangewezen, tegenover de Spottyclub en dichtbij het restaurant met dat fantastische uitzicht… Een verblijf om nooit meer te vergeten!

gardameer burstner

Top animatie met mascotte Spotty

Elke zomer wordt er een enthousiast animatieteam opgesteld, waaronder een aantal Nederlanders. Deze medewerkers volgen een speciale opleiding of training in entertainment of specifiek met kinderen, dus je kunt je kids er met een gerust hart achterlaten. Op de camping is het zwembad, de speeltuin en de animatie in Spotty thema en soms zie je de mascotte zelf ook rondlopen. Het is dé held van de camping. We hebben genoten van de lachende gezichten tijdens de minidisco en tijdens het fotomomentje met Spotty daarna.

Verder organiseert het animatieteam sporttoernooien, kunnen de kids komen knutselen en spelen in de miniclub en zijn er ook verschillende avondactiviteiten. Denk bij dit laatste aan karaoke, pizza’s bakken en grote shows. Ook het nachtzwemmen ontbreekt niet!

Camping Weekend is een ontzettend mooie, ruim opgezette familiecamping waar je gegarandeerd een fijne vakantie zult beleven. Heb je een vraag? Deze kun je gewoon in het Nederlands stellen. Naar het meer toe? Dit is op loopafstand! Geniet vanaf het restaurant en het zwembad van het adembenemende uitzicht op het meer en de dorpjes: iets waar wij geen genoeg van kregen.

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Weekend - Gardameer.nl
8,2

Weekend

San Felice del Benaco, West

  • Schitterend uitzicht op Salò
  • Nederlands beheer en personeel
  • Laagste prijsgarantie

Dé familiecamping aan het Gardameer volop animatie voor de kinderen, meerdere zwembaden en een prachtig uitzicht op het Gardameer!

9

Weekend

Familie Somers, 19 september 2016

We hebben genoten!

Leuke gezellige kleinschalige camping met alle faciliteiten voor een goede vakantie! We hebben genoten

Bezocht Weekend met gezin.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl