• Volg Gardameer.nl

Een luxe vakantiepark

Direct boeken »

Manerba del Garda, West

"Een historische camping in de totale rust. 's Avonds met de lichtjes in de dorpjes lijkt het een magische verschijning! Een heerlijk vakantiepark voor jong en oud!"

Direct boeken »

La Filanda

Een magisch vakantiepark in totale rust!

Agriturismo La Filanda heeft alles! Het is een goed verzorgd vakantiepark in totale rust. En als de avond valt, gaan de lichtjes in de dorpjes aan. Magisch!

Mooi en verzorgd

Hoor je de vogeltjes zingen? Wat een heerlijke en rustige plek! Agriturismo La Filanda is een historische molen uit de 19e eeuw.

Agriturismo La Filanda was ooit een spinnerij (Filanda betekent spinnerij), met daaromheen woningen voor de boeren, die op het landgoed werkten. Nu is deze historische plek omgetoverd tot een mooi en verzorgd vakantiepark. Alles is hier tot de puntjes geregeld.

Zwembadplezier bij Agriturismo La Filanda

Verkoeling kun je zeker vinden in het zwembad, waar de kinderen in kunnen dobberen. Aan de allerkleinsten is ook gedacht, voor hen is er een apart zwembad. En voor de ouders? Zij kunnen heerlijk genieten van een boekje en een drankje op de vele ligbedden rondom het zwembad.

Koken of uit eten?

In de buurt bevindt zich een supermarkt om uw boodschappen te halen. Elke woning heeft een rijk uitgeruste keuken om een heerlijke maaltijd op tafel te toveren! Geen zin om te koken? Zoek een leuk restaurantje of cafeetje in één van de omliggende stadjes. Manerba del Garda heeft bijvoorbeeld de lekkerste restaurants en pizzeria’s!

La Filanda kenmerken

  • Echte Italiaanse markt
  • Eigen olijfolie proeven
  • Veel sportfaciliteiten
9

La Filanda

Familie Verkleij, 15 maart 2017

Heerlijke sfeer!

Ligging, ambiance, uitstraling, omgeving is super! Tips in de omgeving? Tegen het centrum aan, mooie vergezichten en mooie wandelroutes. Gardameer. Aanliggende plaatsen als Salo en Moniga del Garda, en iets verder Verona.

Bezocht La Filanda met partner.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl