• Volg Gardameer.nl

Direct gelegen aan de Rivièra degli Olivi

Direct boeken »

Cisano di Bardolino, Oost

Kathleen Claes

"Een vakantiepark volop waterplezier én ook nog dichtbij pretparken Gardaland en Caneva World!"

Direct boeken »

Cisano San Vito

Zwemplezier gegarandeerd!

Twee vakantieparken met uitstekende voorzieningen. Door een looptunneltje onderling verbonden en direct gelegen aan de Rivièra degli Olivi, dat is Camping Cisano San Vito.

Ruime plaatsen met voldoende schaduw, direct aan het meer (met zandstrand!) en dicht bij het megapretpark Gardaland en een gezellig waterpark, Caneva World.

Faciliteiten op Cisano San Vito

Als gast op dit gecombineerde vakantiepark profiteer je van de faciliteiten van beide campings; San Vito is het wat rustigere gedeelte, terwijl Cisano de plek is waar de animatie plaatsvindt. Het animatieteam is erg actief en organiseert onder meer playbackshows, karaoke kinderdisco’s en diverse sport- en spelevenementen.

Er zijn twee grote zwembaden met glijbanen en een kinderbad voor de allerkleinsten. Iedereen kan zich hier vermaken. De jonge kinderen spelen in het ondiepe gedeelte en de oudere kinderen roetsjen van de glijbanen naar beneden en hebben plezier voor vier.

De camping beschikt over diverse goed verzorgde sanitairgebouwen en prima overige voorzieningen. Voor de sportievelingen is er bijvoorbeeld een tennisbaan en een voetbalveld.

Lekker eten doe je in het uitstekende restaurant, dat ook meeneemmaaltijden verzorgt. Ideaal voor als je een avond geen zin hebt om te koken, maar eigenlijk wel lekker bij de accommodatie wilt eten.

Op het Gardameer kun je zeilen en surfen vanaf het privé-zandstrand… En dat is tamelijk uniek voor het Gardameer.

Cisano San Vito kenmerken

  • Aan het Gardameer
  • Familiecamping
  • Ruim animatieaanbod
9

Cisano San Vito

Familie de Leeuw, 19 september 2016

Heerlijke schaduwplekken!

Een mooie camping met een prachtige ligging kort bij het meer. Plekken met voldoende schaduw en speelse ligging.

Stadjes Bardolino, Cisano en Lazise zijn erg mooi. Vlakbij Riva del Garda ligt een heel mooi meer, Lago di Tenno. Heel blauw water, echt een verscholen paradijsje. Leuk om eens naar toe te gaan (1,5 uur rijden ), maar tijdens die rit kan je het Gardameer rondrijden en dat is ook leuk.

Bezocht Cisano San Vito met partner.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl