• Volg Gardameer.nl

Een mooie familiecamping

Direct boeken »

Peschiera del Garda, Zuid

Kathleen Claes

"Del Garda Camping & Village is een camping volop water en sportplezier. Van tafeltennissen tot voetbaltoernooitjes, op deze camping verveel je je echt niet!"

Direct boeken »

Del Garda Camping & Village

Op loopafstand van Peschiera del Garda

Del Garda Camping & Village is een prachtige familiecamping in de buurt van Peschiera del Garda aan het Gardameer, waar alles tot in de puntjes is verzorgd.

Na een korte wandeling van 150 meter kun je een frisse duik nemen in het Gardameer. Waterfietsen of een boottocht maken behoren ook tot de mogelijkheden! Op de camping zelf kun je ook verkoeling vinden, er zijn vier zwembaden met glijbanen, waaronder twee kinderbaden. Een feest voor de kinderen! Rondom het zwembad kun je op het zonneterras de kinderen in de gaten houden, uiteraard met een lekker cocktailtje van de poolbar in de hand.

Sportiviteit op Del Garda Camping & Village

Naast waterplezier is er nog meer te beleven op Del Garda Camping & Village! Zo kun je tafeltennissen, voetballen, beachvolleyballen, en is er een minigolf baan. En als de kinderen de speelhal hebben ontdekt, zie je ze voorlopig niet terug… Er mag uiteraard ook gedanst worden op de camping! Voor de kleintjes wordt er door het animatieteam minidisco georganiseerd.

Vanaf de camping kun je lopend naar het romantische Peschiera del Garda, waar je even lekker een terrasje kunt pakken of pizza kunt eten op een oud pleintje. Ook leuk voor souvenirs! Voor een indrukwekkend uitzicht over het meer stap je in het kabelbaantje bij Monte Baldo. Na een dagje uit kom je ’s avonds weer heerlijk tot rust in je (glamping) tent of ruime stacaravan.

Del Garda Camping & Village kenmerken

  • Waterfietsen op het Gardameer
  • Tafeltennis, voetbal en minigolf
  • Boottochten vanaf het strand
9

Del Garda Camping & Village

Familie Ferwerda, 19 september 2016

derde jaar op rij!

Ik kom hier nu voor het derde jaar op rij, het is gewoon een hele fijne camping met vriendelijk personeel, goede faciliteiten, verder is de caravan, ondanks dat we niet veel binnen hebben gezeten een heerlijke ruimte om je terug te trekken.

Het is er mooi, er zijn meerdere trips welke je kan doen, onder andere Sealife en Gardaland.

Bezocht Del Garda Camping & Village met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl