• Volg Gardameer.nl

Faciliteiten voor jong en oud

Direct boeken »

Lazise, Oost

Mette Bijeman

"Op camping Du Parc vier je vakantie met een geweldig uitzicht over het Gardameer!"

Direct boeken »

Du Parc

Heerlijk ontspannen aan het Gardameer!

Camping du Parc is een heerlijke bestemming om van een gezellige en ontspannen vakantie aan het Gardameer te genieten. De vele faciliteiten maken deze camping aantrekkelijk voor jong en oud. Aan de prachtige groene ligweide direct aan het meer is het heerlijk toeven en genieten van de zon en het meer.

Maar de camping biedt meer waterplezier! Zo is er een zwembadcomplex met een groot bad, een kleuterbad en twee glijbanen. Daarnaast zullen uw kinderen zich zeker vermaken met het uitgebreide animatieprogramma dat Camping du Parc biedt. Heeft u een keer geen zin om te koken? Het uitstekende restaurant op de camping biedt uitkomst! Met een keur aan Italiaanse specialiteiten kunt u hier onder het genot van lokale wijn genieten van een prachtig uitzicht op het meer!

Op stap vanaf Camping Du Parc

Vanuit Camping du Parc zijn vele uitstapjes mogelijk. Op slechts 500 meter van de camping ligt het historische en gezellige plaatsje Lazise. Hier vindt u rondom de haven veel winkeltjes en gezellige restaurantjes. Ook een boottocht op het meer is een echte aanrader. En natuurlijk kan een bezoek met de kinderen aan het beroemde pretpark Gardaland niet ontbreken. En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met tips….Verona, Venetië, wandelen of mountainbiken rondom de Montebaldo.

Maar misschien is het beter als u zelf de schoonheid en diversiteit van het Gardameer komt ontdekken op Camping du Parc!

Du Parc kenmerken

  • Direct aan het meer
  • Eigen strand en ligweide
  • Animatieprogramma
8

Du Parc

Familie Bredewout Potwijk, 19 september 2016

Leuk animatieteam!

Schone camping direct aan het meer en op loopafstand van Lazise. Mooie speeltuin en leuk animatieteam. Nadeel vonden wij dat er geen echte controle was ‘ s avonds. Mensen konden tot diep in de nacht luidruchtig voor hun tent/caravan zitten.

Tips voor in de omgeving: Lazise, Gardaland, Verona, dorpjes Gardameer.

Bezocht Du Parc met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl