• Volg Gardameer.nl

Een prachtige terrascamping

Direct boeken »

San Felice del Benaco, West

"Een gezellige familiecamping met een gastvrije sfeer."

Direct boeken »

Eden

Terrassencamping met gastvrije sfeer

Op de westoever van het Gardameer, aan de baai van Saló, ligt de terrassencamping Eden. Echte waterliefhebbers kunnen op Camping Eden helemaal aan hun trekken komen. De camping beschikt maar liefst over twee ruime zwembaden en een apart kinderbad met een leuke miniglijbaan. Maar ook een duik in Gardameer is natuurlijk mogelijk! Even buiten de camping vindt u een (kiezel)strandje met een zwemsteiger en een zonneweide. Neemt u een eigen boot mee? Dan kunt u die hier afmeren.

De vele olijfbomen zorgen voor schaduwrijke plaatsen zodat u ook tijdens de warmste uurtjes heerlijk van het buitenleven op de camping kunt genieten.
Een heerlijke plekje op camping Eden ’s avonds is het gezellige terras van het restaurant met bar. Het uitzicht over het water verandert langzaam in een feeëriek panorama door de vele lichtjes aan de overkant van de baai.

Uitstapjes en tripjes vanuit camping Eden

De omgeving van de camping biedt een scala aan mogelijkheden voor uitstapjes. Het gezellige Saló met haar vele restaurantjes en terrasjes aan het water ligt op steenworp afstand van de camping. Voor de wandel- en fietsliefhebbers valt er heel veel te ontdekken in de prachtige groene natuur rondom het Gardameer. Ook een dagje stedenbezoek is prima mogelijk, wacht dacht u van Milaan, Verona of natuurlijk het romantische Venetië?

Wij wensen u alvast een ontspannen en veelzijdige vakantie op Camping Eden!

Eden kenmerken

  • Speeltuin en animatie
  • Een gezellige campingbar
  • Vlakbij het pittoreske Salò
8

Eden

Familie Voskuil, 17 augustus 2016

Mooi stuk privéstrand!

Goed en mooi gelegen! Mooi uitzicht, goed restaurant en bar. Leuk zwembad en mooi stuk privé strand aan het meer.

Salo is een tip in de omgeving. Gezellig en leuk plaatsje. Portese is ook een gezellig knus plaatsje en daar kan je lekker ijs eten!

Bezocht Eden met gezin.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl