• Volg Gardameer.nl

Te midden van wijn- en olijfgaarden

Direct boeken »

Pacengo di Lazise, Zuid

"Tussen de wijn- en olijfgaarden en aan dichtbij het Gardameer? Dat is pas genieten van la dolce vita in Italië!"

Direct boeken »

Eurocamping

Mooie uitzichten op wijn- en olijfgaarden!

Eurocamping is een rustige, overzichtelijke camping, direct aan het Gardameer, in een natuurlijke omgeving. Voor jong en oud is dit een leuke camping om te bezoeken. Een plek om verliefd op te worden! Verrukkelijke uitzichten over wijn- en olijfgaarden, een prachtig zwembad met fonteinen… en flaneren over de boulevard van Pacengo.

Faciliteiten op de Eurocamping

Eurocamping beschikt over schaduwrijke plekken en is van alle gemakken voorzien. De zwembaden zijn aantrekkelijk voor jong en oud. Probeer daar maar eens uit te blijven met dat lekkere weer! Het zwembad heeft fonteinen en een jacuzzi wat het tot een nog groter feest maakt. Iedereen kan zich er prima vermaken. Naast het zwembad is een ligweide met ligstoelen om lekker uit te rusten. Dit gedeelte grenst aan een kinderspeelweide, waar kinderen de tijd van hun leven hebben.

Voor kinderen worden er allemaal leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Ze kunnen knutselen, naar een playbackshow, sporten en spelletjes doen met anderen. Plezier gegarandeerd!

De volwassen sportievelingen zijn druk op het Gardameer. Het meer biedt verschillende sportmogelijkheden zoals zeilen of surfen.

Voor een lekker wijntje of biertje ga je de pizzeria, het restaurant of de bar waar je iedere avond kunt genieten van het spektakel van de ondergaande zon.

Eurocamping kenmerken

  • Direct aan het Gardameer
  • Rustige, gezellige familiecamping
  • Restaurant met afhaalmaaltijden
8

Eurocamping

Familie van Houten, 12 december 2016

Geweldig voor het hele gezin!

De camping is geweldig voor het hele gezin en biedt genoeg voor een drieweekse vakantie.

Bezocht Eurocamping met gezin.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl