• Volg Gardameer.nl

Een echt familiepark

Direct boeken »

Salionze di Valleggio sul Mincio, Zuid

Tessa Irani - de Rouw

"Een familiecamping dichtbij het Gardameer? Dan is Family Park Altomincio een perfecte vakantiebestemming voor jullie!"

Direct boeken »

Family Park Altomincio

Waterparadijs op de camping

Family Park Altomincio is een moderne camping, en een plek vol waterpret aan een rivier, bij het Gardameer. Je overnacht er in een comfortabele stacaravan.

De camping heeft een geweldig waterparadijs bestaande uit 3 grote zwembaden. Met stroomversnellingen en lange glijbanen voor oneindig lang waterplezier. De kinderen kunnen tijdens de splashdance dansen in het lagunebad met het animatieteam, dat trouwens nog veel meer leuke activiteiten organiseert! Even relaxen in de zon? Rond het zwembad bevindt zich een gemeenschappelijk zonneterras met ligbedden.

Italiaanse specialiteiten op Family Park Altomincio

Op Family Park Altomincio is er een fijn restaurant waar je lekker kunt tafelen. Geen zin in een driegangendiner? Dan kun je terecht bij de snackbar of natuurlijk bij de pizzaria! En als toetje moet je natuurlijk een lekker Italiaans ijsje bij de ijskraam op de camping geproefd hebben!

Heb je zin om een lekker dagje uit te gaan? De camping ligt ongeveer 8 km van het bloemrijke havenstadje Peschiera del Garda vandaan. Daar kun je lekker een terrasje pakken of souvenirs shoppen. Voor een langere trip rijd je iets verder en maak je een mooie stadswandeling in het romantische Verona, de stad van Romeo en Juliet. Of heb je toch meer zin in achtbanenpret in Gardaland? Er is genoeg te doen!

Als de kinderen mochten kiezen, kozen ze Family Park Altomincio!

Family Park Altomincio kenmerken

  • Aan een rivier, bij het Gardameer
  • Moderne camping
  • Professioneel animatieteam
9

Family Park Altomincio

Familie van der Ham, 19 september 2016

Kinderen vermaken zich hier zeker!

Als de kinderen het leuk hebben en zich vermaken wat hier meer dan goed kan, is het voor de ouders ook fantastisch. Badvoorzieningen zijn goed en er zijn voldoende activiteiten. Ook buiten de camping is het prachtig

Bezocht Family Park Altomincio met oudere kinderen.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl