• Volg Gardameer.nl

Een topcamping aan de westkant

Direct boeken »

San Felice del Benaco, West

Mette Bijeman

"Een echte Italiaanse vakantie vind je op camping Fornella. Tussen de wijngaarden en direct aan het Gardameer, wat wil je nog meer?"

Direct boeken »

Fornella

Privéstrand aan de voet van de camping!

Camping Fornella is een rustig gelegen camping, verscholen tussen de wijngaarden en direct aan het Gardameer. Het prachtige uitzicht op het meer, in de verte de bergen en de Italiaanse sferen maken dit tot een top camping. Het is genieten voor jong en oud. Grote en kleine families, stellen en ouderen: iedereen is welkom bij deze camping.

Faciliteiten bij Fornella

Bij uitstek geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen en voorzien van uitstekende faciliteiten. Er is bijvoorbeeld een mooi nieuw zwembad aangelegd. Zwem je liever in het Gardameer zelf? Camping Fornella heeft namelijk een eigen kiezelstrand, waar je aan de rand van het meer lekker kunt spelen.

De ruime opzet en sfeervolle ambiance zijn typerend voor de camping. Waar je heerlijk kunt genieten in het prachtige zwembad (met kinderbad). Veel aandacht wordt besteed aan de kleintjes, die zich onder meer kunnen uitleven op het grote speelterrein.

Het privé-kiezelstrand grenst direct aan de camping; hier kun je bijvoorbeeld surfen, waterfietsen of zeilen. Om na gedane ‘arbeid’ de hongerige magen te vullen in het sfeervolle restaurant, dat vanaf de camping schitterend uitkijkt op het Gardameer. Op sportief gebied valt er op de camping ook genoeg te beleven. Zo kun je voetballen, volleyballen of je krachten meten op de tennisbaan.

Wil je er lekker op uitrekken? Het eiland Isola del Garda behoort tot de campingeigenaren, inclusief het kasteel op dit eiland! Zeker de moeite dus om te bekijken.

Fornella kenmerken

  • Direct aan het Gardameer
  • Gezellige familiecamping
  • Eigen kiezelstrand
8

Fornella

Familie Heinneman, 19 september 2016

Top sanitair!

De camping ziet er netjes uit. Ook het sanitair is top. Mooie ligging, fijn restaurant, gezellig druk, mooi meer. Netjes onderhouden.

Tips in de omgeving: Natuur, omgeving van de bergen, aan het meer, bootje huren, eventueel Le Vele aquapark. Geen lange wachtrijen. Mooi aqua park. Wel even rijden, maar geen frustraties. Watervallen, Sirmione, avondmarkt Manerba. IJS!

Bezocht Fornella met gezin.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl