• Volg Gardameer.nl

Van alle gemakken voorzien

Direct boeken »

Pacengo di Lazise, Zuid

"Op een langzaam aflopend strand kun je samen met de kinderen genieten van volop zwemplezier, camping Lido is een echte familiecamping!"

Direct boeken »

Lido

Direct aan het Gardameer ligt Camping Lido met een heerlijk zwembad en wellness centre

Deze camping is echt van alle gemakken voorzien. Camping Lido is omgeven met prachtige groene bomen en is een heerlijke camping voor de kleintjes. Genietend van de zon liggend op een relaxstoel zie je de bergtoppen de wolken raken.

Faciliteiten op Camping Lido

Deze camping is gelegen op een fantastische plaats. Het ligt aan een zwemstrandje, dus je kan direct aan het Gardameer ligt en kan genieten. Dit is op een loopafstandje en er is een klein kiezelstrandje waar de kleintjes lekker kunnen poedelen, want diep is het daar niet. Bij de steiger komen regelmatig kleine bootjes die aanleggen, waar kinderen hun ogen bij uitkijken.

Zwem je liever in een zwembad? Geen probleem! De camping heeft een zwembad waar de hele familie blij van wordt en kan genieten. De kids zijn lekker aan het spelen en glijden van de hoge, groene glijbanen. De ouders liggen op de ligbedden te genieten van een boekje, een drankje en de Italiaanse warmte. In de verte zie het prachtige uitzicht van hoge bergen, dat is toch genieten?

Willen de kinderen even wat anders doen? Dan staat het animatieteam al klaar! Voor elke leeftijd is er wat leuks te doen op de camping.

Op fietsafstand vind u de mooiste dorpjes aan het Gardameer, de zogenaamde prachtige ‘Villagio’s del Garda’!

Lido kenmerken

  • Zwemstrandje
  • Bij de mooiste dorpjes
  • Zwembad
10

Lido

Familie Birouk, 17 augustus 2016

Alles klopt gewoon!

Alles klopt gewoon. Perfecte ligging, fantastisch uitzicht, ruime plaatsen, erg schoon sanitair, vriendelijk personeel, goede supermarkt, super zwembad met oplettende badmeesters, leuke animatie, mooie sportvelden, bewaking bij de slagboom waardoor je geen pasje nodig had, etc etc. Tips in de omgeving zijn de mooie stadjes, leuke marktjes, lekker eten, goede sfeer, bijna te mooi om waar te zijn.

Bezocht Lido met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl