• Volg Gardameer.nl

Prachtige natuur!

Direct boeken »

Idromeer

Tessa Irani - de Rouw

"Niet aan het Gardameer, maar deze wilden we je niet onthouden: camping Pian d'Oneda aan het Idromeer! Met alle faciliteiten voor een fijne vakantie."

Direct boeken »

Pian d’Oneda

Een prachtige, rustige vakantiebestemming!

Wil jij graag op vakantie naar het noorden van Italië, maar zie je een beetje tegen de drukte van de toeristen op? Dan is deze camping aan het Idromeer vast iets voor jou! Het Idromeer is omgeven door rust en natuur. Op de kleinschalige camping Pian d’Oneda voel je meteen thuis, terwijl je direct aan het meer bent. En dat niet alleen, je hebt namelijk ook een prachtig uitzicht op de bergen van de Dolomieten!

Waterpret!

Terwijl jij op het grasveld ligt en geniet van het heerlijke weer, zijn de kinderen druk in de weer in het meer. Zwemmen, spelen met de steentjes of op een luchtbedje drijven? Dat kan allemaal vanaf camping Pian d’Oneda aan het Idromeer.

Luxe bungalows

Je overnacht met het hele gezin in een luxe bungalow, een ideale accommodatie. Bungalows zijn namelijk knus en gezellig, je krijgt hier echt een gevoel van thuis! Dat is natuurlijk helemaal fijn voor de kinderen!

Op stap!

Drukte is hier niet, die vind je een uurtje verderop aan het Gardameer, wat tevens een ontzettend leuk uitje is. Eén van de vele plaatsjes bezoeken of een tocht over het beroemde Italiaanse meer? Dat is zeker de moeite waard!

Vanaf camping Pian d’Oneda geniet jij gegarandeerd van jouw vakantie!

Kenmerken

  • Gezellige familiecamping
  • Aan het Idromeer
  • Privéstrand en zwembad
8

Pian d’Oneda

Familie Bosman, 28 maart 2017

Gezellige sfeer!

Eigenaar kan goed Engels, ruime huisjes, mooie ruimte om de huisjes heen. Tips in de omgeving? Idromeer, wandelen in de omgeving.

Bezocht Pian d’Oneda met partner.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl