• Volg Gardameer.nl

Gelegen aan de mooie oostkant

Direct boeken »

Garda, Oost

Tessa Irani - de Rouw

"Een heerlijke familiebestemming met een groot zwembad, een animatieteam en volop sportmogelijkheden!"

Direct boeken »

Poiano Resort

Vakantiepark met veel faciliteiten aan de oostkant van het Gardameer!

Het Poiano Resort ligt 2 kilometer landinwaarts aan de mooie oostkust van het Gardameer. De ruime opzet van het park (bestaande uit een hotel- en appartementengedeelte), de mooie en veelzijdige omgeving en de vele faciliteiten maakt het resort tot een ideale vakantiebestemming! Sporten of relaxen, genieten van natuur of cultuur, proeven van de lekkerste Italiaanse specialiteiten… Alles kan tijdens je vakantie op het Poiano Resort!

Faciliteiten op Poiano Resort

Poiano Resort biedt haar gasten veel faciliteiten. Zo is er een groot Olympisch zwembad met prachtig uitzicht op het Gardameer. Dagelijks kun je deelnemen aan de activiteiten die het animatieteam voor jong en oud organiseert. Ook tennissen, voetballen, volleyballen en boogschieten behoren in dit vakantiecomplex tot de mogelijkheden. Verder zijn er in de nabije omgeving maar liefst 7 golfbanen aanwezig!

Op slechts 2 kilometer afstand bevindt zich het Gardameer waar natuurlijk diverse watersporten beoefend kunnen worden. De leuke plaatsjes aan de oever zijn met hun gezellige markten en sfeervolle restaurantjes zeker een bezoek waard! Vanuit de Poiano appartementen zijn diverse excursies te ondernemen. Wat dacht je van een bezoek aan pretpark Gardaland of aan prachtige cultuursteden als Verona, Venetië of Milaan? Om uit te puffen van alle inspanningen en indrukken biedt dit vakantiecomplex tenslotte een restaurant met prachtig panoramisch terras waar je heerlijk van lokale specialiteiten kunt genieten!

Poiano Resort kenmerken

  • Op 2 km van het Gardameer
  • Familie vakantiepark
  • Animatie
8

Poiano Resort

Familie Jansen, 19 september 2016

Mooie accommodatie!

Mooie accommodatie in een mooie omgeving. Ook lekker rustig gelegen en toch overal vlakbij.

Tips voor de omgeving: Uiteraard het Gardameer met de leuke dorpjes.

Bezocht Poiano Resort met partner.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl