• Volg Gardameer.nl

Een residence gelegen in het groen

Direct boeken »

Manerba del Garda, West

"Residence San Sivino ligt pal aan het Gardameer, wat resulteert in een adembenemend uitzicht vanaf je balkon! Je verblijft als het ware in de achtertuin van het Gardameer. Met frisgroene zonneweides en vier zwembaden."

Direct boeken »

San Sivino

Gelegen in de achtertuin van het Gardameer!

Op de ruim opgezette en groene Residence San Sivino heerst een vriendelijke, rustige sfeer. De comfortabele appartementen zijn gegroepeerd rondom een prachtig groen terrein (27.000 m2) waar de kinderen lekker kunnen spelen. Uiteraard beschikt Residence San Sivino ook over een verkoelend zwembad met een ruime ligweide rondom waar het heerlijk toeven is in het Italiaanse zonnetje. Ook de allerkleinsten kunnen lekker in het water spetteren.  Aan de ouders is natuurlijk ook gedacht… Vanuit de accommodatie loop je zo het strand van het Gardameer, waar waar watersporters zich natuurlijk helemaal kunnen uitleven.

Uitstapjes vanuit Residence San Sivino

Residence San Sivino ligt recht tegenover het schiereiland Sirmione en tussen de dorpjes Moniga en Manerba. In de mooie omgeving van het Gardameer zijn eindeloos veel leuke uitstapjes te ondernemen. Zo kun je in pittoreske havenplaatjes als Lazise en Garda de weekmarkten bezoeken en op een terrasje aan het water genieten van een echte cappuccino!

In de omgeving ligt ook het pretpark Gardaland. Ga je met de kinderen op vakantie? Dan is een bezoek aan pretpark Gardaland natuurlijk een must. Terwijl voor de natuurliefhebbers de bergen rondom het meer de mooiste wandelroutes bieden, kunnen cultuurliefhebbers hun hart ophalen in steden als Verona of Venetië.

San Sivino kenmerken

  • Groen terrein
  • Comfortabele appartementen
  • Rustige residence aan het strand
9

San Sivino

Familie de Raaij, 15 maart 2017

Top personeel!

Mooi park, buitengewoon vriendelijk en behulpzaam personeel. ze doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. Tips in de omgeving? Gardameer, dorpjes in de omgeving en goede restaurants.

Bezocht San Sivino met partner.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl