• Volg Gardameer.nl

Door rust omgeven!

Direct boeken »

Idromeer

"Niet aan het Gardameer, maar deze residence wilden we jullie niet onthouden! Residence Vico aan het Idromeer voor een relaxte vakantie."

Direct boeken »

Residence Vico

Een heerlijke plek om te genieten van jouw vakantie!

Op zoek naar leuke familiecamping in de buurt van het Gardameer? Op nog geen uurtje rijden vind je het Idromeer, een minstens zo mooi meer in Italië, maar iets noordelijker gelegen. Dit vakantiepark aan het Idromeer, Residence Vico, is een prachtige bestemming voor jouw vakantie!

Het Idromeer

Dit deel van Italië is minder bekend, hoewel dat zonde is! Het Idromeer is een ideale vakantiebestemming voor mensen die graag van het mooie Italië willen genieten, maar niet door de drukte omgeven willen zijn. Als jij van de rust houdt en het liefst de hele dag omgeven wilt zijn door een prachtige natuur, dan is het Idromeer een perfecte bestemming!

Je kunt hier ook watersporten! Of je het rustig aan doen met een bootje op het meer, of op een opblaasbare banaan over het water stuitert. Er is genoeg waterpret! Zowel voor de kleine kinderen, als de ouderen.

Residence Vico

Dit vakantiepark staat voor luxe en comfort en is voor elke gezin een leuke bestemming. Voor de kinderen is er een animatieprogramma en voor de ouders? Die zie je niet meer terug als ze het spacentrum ontdekken. Om de beurt een duik in het zwembad of een heerlijke massage? Met het hele gezin heb je hier volop plezier!

Uitzicht op het meer of de bergen?

Je kunt kiezen uit verschillende vakantiewoningen. Waarin verschillen ze van elkaar? Dat is absoluut het uitzicht! Ben jij fan van de bergen en wil niks liever dan ’s avonds het laatste glaasje drinken met een uitzicht op de bergen? Of kijkend op het meer waar de maan in weerspiegelt?

Residence Vico is een heerlijke bestemming voor iedereen! Wanneer zien we jou daar?

Kenmerken

  • Zwembad met kindergedeelte
  • Direct aan het Idromeer
  • Geschikt voor het jonge gezin
9

Residence Vico

Familie Koolschijn, 28 maart 2017

Prachtige ligging!

Mooie appartementen. Vriendelijke mensen van en op het complex. Dicht in de buurt van plaatsjes voor boodschappen. Prachtige omgeving en meer. Erg fijn dat er voor iedereen een parkeerplaats beschikbaar is. Tips in de omgeving? Het meer en de heuvels/bergen.

Bezocht Residence Vico met partner.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl