• Volg Gardameer.nl

Verscholen tussen het groen

Direct boeken »

Manerba del Garda, West

Kathleen Claes

"Genieten van Italiaanse gastvrijheid? Dat doe je op camping Rolli!"

Direct boeken »

Rolli

Verscholen in het groen, op 500 meter van het Gardameer

Aan de prachtige baai van Manerba del Garda, verscholen tussen het groen en op slechts 500m van het Gardameer ligt de gemoedelijke familiecamping Rolli. Op Camping Rolli is het genieten van rust en ruimte. Camping Rolli kent geen luxe maar wel op en top Italiaanse gastvrijheid! De oude dametjes Mattioti zwaaien hier de scepter en zullen er alles aan doen u een heerlijke vakantie te bezorgen.

Centraal op Camping Rolli ligt het zwembad met apart kinderbad. Op slechts 500 meter afstand van de camping bevindt zich het strand. En daar vindt je de gezellige restaurantjes en pizzeria’s aan het water, waar je kan genieten van Italiaanse specialiteiten.

Uitstapjes en tripjes vanuit camping Rolli

Vanuit de camping kunt u de omgeving van het Gardameer uitstekend gaan ontdekken. Wat denkt u van een bezoekje aan de weekmarkt van Padenghe sul Garda, lekker flaneren op de boulevard van Salò of het maken van een natuurwandelingen in de bergen rondom het Gardameer? Voor de kinderen zal een bezoek aan pretpark Gardaland een beslist een avontuur zijn. Ook een bezoek aan het sprookjesachtige Venetië kunnen we u van harte aanbevelen.

Kortom; voor een ontspannen vakantie op een rustige familiecamping aan het Gardameer bent u op deze camping aan het juiste adres!

Rolli kenmerken

  • 500 m van het meer
  • Kleine intieme camping
  • Sportfaciliteiten
9

Rolli

Familie Gorissen, 17 augustus 2016

Supermooie tuin!

Super mooie tuin waarin je kunt kamperen met zeer vriendelijke mensen, zeer zeker de rust , ligging kort aan het meer , als je hier niet tot rust komt, leuke eettentjes niet duur.

Bezocht Rolli met partner.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl