• Volg Gardameer.nl

Een bruisende camping

Direct boeken »

San Benedetto di Lugana, Zuid

Tessa Irani - de Rouw

"Camping San Benedetto is een echte familiecamping voor een ontspannen vakantie aan het bruisende Gardameer!"

Direct boeken »

San Benedetto

Voor een bruisende vakantie aan het Gardameer

Welkom op Camping San Benedetto! Alle faciliteiten zijn hier aanwezig om met de familie van een gezellige vakantie aan het Gardameer te genieten. De ruime camping ligt uitgestrekt aan het Gardameer en biedt direct toegang tot het strand. Voor meer waterplezier heeft Camping San Benedetto maar liefst 2 zwembaden waar je ook een ruim zonneterras en een gezellige bar vindt. Sportievelingen kunnen zich uitleven op diverse sportvelden. Wil je ’s avonds eens lekker uit eten dan kan dat in het uitstekende restaurant. Vooraf een gezellige aperitivo op het terras direct aan het meer is trouwens ook een aanrader!

San Benedetto; Familycamping!

De eigenaren van Camping San Benedetto hebben er alles aan gedaan om vooral ook de kleintjes zich thuis te laten voelen……en met trots zijn ze dan ook uitgeroepen tot echte ‘Familycamping’! Zo is er o.a. een kinderzwembad, een gezellige mini-club, een speeltuin, een speciale menukaart in het restaurant en een speelse manier met plaatjes en kleuren om je eigen stacaravan weer terug te vinden. En daar kun je heerlijk op je eigen terras genieten van het Dolce Vita!

De omgeving van Camping San Benedetto biedt een scala van mogelijkheden aan uitstapjes. Vanuit de camping loop je over de speciaal aangelegde promenade langs het water zo naar het gezellige centrum van Peschiera del Garda. Hier kun je eenvoudig de veerboot nemen naar de vele andere pittoreske plaatsjes rondom het Gardameer.
Voor de kinderen kan een bezoek aan het op steenworpafstand gelegen attractiepark Gardaland of waterpark Caneva World natuurlijk niet ontbreken. Ook interessante steden als Milaan, Verona of het Romantische Venetië zijn vanuit Camping San Benedetto prima bereikbaar.

En zo kunnen we nog wel even enthousiast doorgaan over de mooie omgeving van Camping San Benedetto… Maar misschien kun je er beter zelf eens een kijkje gaan nemen!

San Benedetto kenmerken

  • Vriendelijke eigenaren
  • Apart kinderbad
  • Geweldige animatie

Deel op social media

8

San Benedetto

Familie Bardolf, 19 september 2016

Leuk animatieteam!

Het is een mooie rustige camping direct aan het Gardameer. Met animatie voor de kinderen. Er is een speeltuin en een mooi zwembad met vele activiteiten. Er zijn leuke dorpjes en atracties bij de camping in de buurt, dus genoeg te doen vind ik

Stadje Peschiera is erg leuk. Het Gardameer en de attractieparken.

Bezocht San Benedetto met gezin.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl