• Volg Gardameer.nl

Een gezellige camping aan de westoever

Direct boeken »

Moniga del Garda, West

"Camping San Michele is een gezellige camping en wordt gerund door eigenaren Alberto en Giulia. Direct gelegen aan het mooiste meer van Italië."

Direct boeken »

San Michele

Een gezellige en familiegerunde camping direct aan het Gardameer!

Camping San Michele bevindt zich op een toplocatie aan het Gardameer. Binnen no time sta je met je voeten in het meer en kun je genieten van het wijdse uitzicht over het donkerblauwe water en de prachtige bergen. Ontzettend genieten!

De camping wordt gerund door Alberto en Giulia, die je met open armen zullen ontvangen. De gastvrijheid die deze mensen uitstralen is ongekend, iedereen is er welkom. San Michele is een gemoedelijke camping, waar een ontspannen sfeertje hangt.

Faciliteiten bij San Michele

Op San Michele zijn genoeg faciliteiten. Zowel jong als oud kunnen genieten van het zwembad. Er zijn gedeeltes voor de allerkleinsten, maar ook voor de anderen is het zwembad geweldig!

San Michele beschikt over een privéplekje aan het Gardameer, een ideale plek voor de kids om zich lekker uit leven en in het water te springen en plezier te maken!

Daarnaast is er een mini-markt en een restaurant. Je bent er van alle gemakken voorzien!

In het hoogseizoen is er ook een animatieteam aanwezig voor alle leeftijden. Zo is er bijvoorbeeld babydance voor de allerkleinsten, maar ook zijn er sporttoernooitjes en karaoke wedstrijden voor de wat oudere kids.

Voor een gezellige en ontspannen vakantie vol pret en plezier moet je hier zijn!

San Michele kenmerken

  • Direct aan het Gardameer
  • Mooi uitzicht vanaf je veranda
  • Lekkere pizza's in het restaurant
8

San Michele

Familie Klop, 15 maart 2017

Zeer vriendelijk personeel!

Camping is volop in verbetering, zeker het gedeelte dichtbij het meer is mooi opgeknapt. Campingwinkel en restaurant moeten nog verder vernieuwd worden. Prachtige ligging met zeer vriendelijk personeel. Tips in de omgeving zijn Dezenzano, Verona en op de camping zelf is er voldoende info over de omgeving aanwezig.

Bezocht San Michele met partner.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl