• Volg Gardameer.nl

Perfect voor gezinnen met kids

Direct boeken »

Bardolino, Oost

Kathleen Claes

"Een echte familiecamping gelegen aan het Gardameer, kinderen in het water, ouders bij het zwembad: er hangt een gemoedelijke sfeer."

Direct boeken »

Serenella

Een goedverzorgde familiecamping met veel kinderen!

Camping Serenella ligt direct aan het Gardameer en heeft een gemoedelijke sfeer. Deze gemoedelijke, Italiaanse sfeer dat hier heerst, komt onder andere door de prachtige olijfbomen die op en rondom de camping staan. Het terrein is dan ook rustig gelegen.

Verzorgde familiecamping Serenella

Bij aankomst merk je al dat het een fijne plek is om te kamperen met het hele gezin.

Hoge wilgen zorgen voor wat koelte in de schaduw op het strand. Vanaf je stacaravan wandel je zo naar het strand. Hier kunnen kleine kinderen zich prima vermaken.

Zwembadplezier

Lig je liever aan het zwembad? Dat kan hier ook! De camping heeft een groot zwembad voor veel waterpret voor jonge en oudere kinderen. De kleinste kinderen kunnen ook lekker spetteren in het aparte kinderbad. En de ouders? Die kunnen heerlijk op de ligbedden genieten van een boekje en de zon.

Dat is pure ontspanning en genieten!

Koken of uit eten?

Dat is elke dag weer opnieuw de vraag… Gelukkig is er op de camping keuze genoeg! De boodschappen kunnen worden gedaan in de minimarkt en in een groente- en fruitkiosk. Wil je liever een hapje gaan eten in een restaurant? Dat is ook mogelijk! Er is ook een restaurant op de camping waar je kunt genieten van een heerlijk pizza.

Serenella kenmerken

  • Direct aan een strandje
  • Dansen met het animatieteam
  • Dichtbij romantisch Verona
9

Serenella

Familie Dekker, 15 maart 2017

Goede service!

Prachtige ligging direct aan het Gardameer en op loopafstand van bardolino en garda. Het personeel is zeer vriendelijk en de service is heel goed.

Bezocht Serenella met partner.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl