• Volg Gardameer.nl

Een vakantiepark direct aan het meer

Direct boeken »

Sirmione, Zuid

Kathleen Claes

"Een favoriet van vele vakantiegangers! The Garda Village is een op en top familiecamping aan het Gardameer!"

Direct boeken »

The Garda Village

Modern vakantiepark aan het Gardameer

Net buiten het plaatsje Sirmione bevindt zich het omvangrijke moderne vakantiepark The Garda Village. Een enorm terrein van 16 hectare, waar slechts de helft van is bebouwd. Het overige deel is niet voor uitbreiding, maar om prachtige karakter van een park te behouden. De camping ligt direct aan het meer, wat tamelijk uniek is voor campings aan het Gardameer. De kwaliteit is op en top, waardoor deze camping geliefd is onder vele bezoekers.

Op stap vanuit The Garda Village

De centrale ligging maakt het mogelijk uitstapjes naar verscheidene Italiaanse steden. Zoals Verona, de stad waar je het liefdesverhaal van Romeo en Juliet kunt herleven en ontdekken. Of Venetië, de romantische waar je uren rond kan wandelen door de smalle straatjes en je ogen uit kan kijken op het grote San Marcoplein. Dan hebben we nog niks gezegd over de modestad Milaan, die ook vanuit deze camping goed bereikbaar is.

Dichterbij zijn er ook leuke activiteiten voor uitstapjes mogelijk. Op ca. 2 km afstand ligt het schiereiland Sirmione met haar historische bezienswaardigheden en rijke begroeiing (o.a. oleanders en laurierbomen). Ook wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen en de prachtige omgeving ontdekken. Er is immers genoeg te ontdekken en te zien. Kortom The Garda Village biedt, op hoog niveau, voor ieder wat wils.

Gardameer.nl