• Volg Gardameer.nl

Direct aan het Gardameer

Direct boeken »

Toscolano Maderno, West

"Spelen met het animatieteam of een dag doorbrengen op het privé-strand? Het kan allemaal op camping Toscolano!"

Direct boeken »

Toscolano

Een heerlijk privéstrand aan de voet van de camping

Camping Toscolano, met een prachtig zwembad en op korte afstand van het gelijknamige plaatsje, bevindt zich direct aan het Gardameer. Een heerlijke plek om de vakantie door te brengen. Het is op en top genieten onder de Italiaanse zon. In welke accommodatie je ook overnacht, op deze plek heb je een absoluut een heerlijke tijd.

Een vakantie om nooit meer te vergeten!

Faciliteiten op camping Toscolano

De camping beschikt over een privé-strand waar je heerlijk kunt vertoeven. Het animatieteam heeft de hele dag leuke activiteiten voor jonge kids op het programma, die genieten volop! Maar ook de volwassenen vermaken zich prima bij het kijken naar het animatieteam, bijvoorbeeld bij het avondanimatieprogramma.

De sportievelingen worden niet vergeten, want voor hen worden er regelmatig sporttoernooien georganiseerd. Er is zelfs een mogelijkheid tot paardrijlessen.

Ben je een fervent surfer of zeiler? Dan vermaak je je bij het Gardameer helemaal! De westkust van het Gardameer wordt gezien als één van de beste gebieden om deze sporten uit te oefenen.

Heb je geen zin in animatie of ben je niet sportief aangelegd, dan zijn er volop mogelijkheden tot leuke, interessante uitstapjes in de prachtige omgeving! Prachtige dorpjes en stadjes zorgen voor de echte Italiaanse ervaring op jouw vakantie.

Gardameer.nl