• Volg Gardameer.nl

Een vakantiepark met volop waterpret

Direct boeken »

Manerba del Garda, West

Mette Bijeman

"Op zoek naar een echte familievakantie? Vakantiepark Sanghen heeft maar liefst 3 zwembaden en een animatieteam!"

Direct boeken »

Sanghen

Een gezellig vakantiepark met maar liefst 3 zwembaden

Vakantiepark Sanghen is een gezellig vakantiepark uitgestrekt over 60.000 m² mediterraan groen. Het park is opgedeeld in een gedeelte met diverse vakantiewoningen en een (separaat) gedeelte campingterrein. Ideaal aan dit vakantiepark is het scala aan ontspanningsmogelijkheden voor de hele familie. Zo beschikt Vakantiepark Sanghen over maar liefst 3 zwembaden.

Vakantiepark Sanghen bij het Gardameer

Daarnaast kan verkoeling en waterplezier ook gevonden worden op het heerlijke privé-strand grenzend aan Vakantiepark Sanghen. Heb je een eigen boot? Dan kun je die hier makkelijk aanleggen. Surfers kunnen zich uiteraard ook op het meer uitleven! Voor de sportliefhebbers is er zowel een tennisbaan als een voetbal- en volleybalveld. En in de zomermaanden zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten voor de kids.

Vanuit Vakantiepark Sanghen is een scala aan uitstapjes in de veelzijdige omgeving van het Gardameer mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan pretpark Gardaland of van een boottochtje op het meer? Bezoek ook eens een van de gezellige lokale markten in de vele mooie havenplaatsjes rondom het meer. De prachtige bergen rondom het Gardameer bieden een keur aan wandel- en fietspaden voor de sportieve natuurliefhebbers.

Wil je een beetje cultuur opsnuiven en lekker winkelen? Breng dan eens een bezoek aan Verona of het romantische Venetië.

Sanghen kenmerken

  • Apart kinderbadje
  • Direct aan het meer
  • Ontdek de markt in San Felice
10

Sanghen

Familie Klerk, 15 maart 2017

Goed verzorgd park!

Een mooie ligging, prachtig uitzicht. Wel levendig maar niet te druk en massaal. Goede bereikbaarheid steden (Brescia, Verona) en natuur. Faciliteiten zijn eenvoudig maar goed. Het park is goed verzorgd met veel groen. Tips in de omgeving? Het Gardameer zelf, diverse plaatsen aan het Gardameer, het achterland met bergen.

Bezocht Sanghen met partner.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl