• Volg Gardameer.nl

De parel van het Gardameer

Direct boeken »

San Felice del Benaco, West

Mette Bijeman

"Dé familiecamping aan het Gardameer volop animatie voor de kinderen, meerdere zwembaden en een prachtig uitzicht op het Gardameer!"

Direct boeken »

Weekend

Een begrip in campingland

Een op en top familiecamping voor een gezellige vakantie aan het Gardameer!

Voor verwende kampeerders is Camping Weekend al jaren een begrip aan het Gardameer! De ervaren Nederlandse directie staat borg voor een goede verzorging en begeleiding van haar gasten. Sinds de opening in 1987 is er voortdurend veranderd, uitgebreid en vooral verbeterd. Inmiddels heeft Weekend al weer jaren de status “viersterren camping”.

Plezier voor vier op camping Weekend!

Camping Weekend is een echte familie camping waar voor jong & oud veel vakantieplezier te beleven valt. Een heerlijk zwembad, uiteraard met kinderbad, staat garant voor veel waterplezier. Het deskundige Nederlandse animatieteam organiseert een scala aan activiteiten. Zo is er de dagelijkse mini-club en kun je deelnemen aan bijvoorbeeld sporttoernooien, luchtbeddenraces of de play-backshow. Hoogtepunt voor de kleintjes is ongetwijfeld de bruisende mini-disco waarbij zeker ook de ouders niet stil kunnen blijven staan.

De camping is fraai en rustig gelegen op 60 meter boven het meer, te midden van olijfgaarden en weelderig begroeide hellingen en biedt een weids panorama over de baai van Salò en het achterliggende bergmassief “Monte Baldo”.
Centraal op de camping vindt je het restaurant waar je heerlijke pizza’s kunt eten of onder het genot van een aperitiefje van het mooie uitzicht kunt genieten.

Op stap!

De omgeving van Camping Weekend biedt een scala van mogelijkheden aan uitstapjes. Natuurlijk is het Gardameer ideaal voor de watersporters terwijl de groene bergen rondom het meer olop sportieve mogelijkheden bieden voor wandelaars en fietsers. Rondom het Gardameer liggen veel pittoreske plaatsjes waar je de gezellige weekmarkten kunt bezoeken of een echte Italiaanse ijs kunt eten op een terras. Ook een boottocht op het meer is een echte aanrader. Ben je een beetje romantisch? Dan kan een bezoek aan Venetië natuurlijk niet ontbreken.

Weekend kenmerken

  • Schitterend uitzicht op Salò
  • Nederlands beheer en personeel
  • Laagste prijsgarantie
8

Weekend

Familie Stolwijk, 17 augustus 2016

Leuk animatieteam!

Mooie, verzorgde camping. Accomodaties zijn zodanig opgesteld dat je voldoende privacy hebt. Vooral leuk voor jonge kinderen. Leuk animatieteam en mooi zwembad. Tips in de omgeving zijn Salo, boottocht naar Isola del Garda, Idromeer. Verder weinig gezien en veel op camping geweest.

Bezocht Weekend met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Deel op social media

Gardameer.nl