Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De mooiste plekken voor een tussenstop tijdens je rit naar het Gardameer

Als je in één keer doorrijdt naar het Gardameer, dan ben je zo’n dertien uur onderweg als alles voorspoedig verloopt. Toch een hele zit! En eigenlijk is dat zonde, want onderweg is er ook zoveel moois te zien. Wij hebben de mooiste plekken voor een tussenstop tijdens je rit naar het Gardameer voor je uitgezocht. Kijk je mee?

Luzern

Het Zwitserse Luzern bereik je na een rit van dik acht uur. Geen zin meer om door te rijden? Dan is deze stad een zeer geschikte plek voor een overnachting. Struin langs de rivier, geniet van het uitzicht op de adembenemende Alpen en ga eten in één van de vele restaurantjes.

Luzern Zwitserland
Attic_in_my_mind via Unsplash

Liechtenstein

Liechtenstein is maar een klein landje, maar het welbekende kasteel is je vast niet onbekend. Je komt deze fotogenieke plaats tegen op negen uur rijden van huis en als dit bouwwerk op je lijstje staat, is je rit richting het Gardameer de uitgelezen kans om dit item van je lijstje te kunnen vinken. Let’s go!

Liechtenstein kasteel - De mooiste plekken voor een tussenstop tijdens je rit naar het Gardameer
RandyJost via Pixabay

Koblenz

Deel je de rit liever in kleine stukjes op? Dan is een stop in het Duitse Koblenz een goede optie voor jou! Deze stad vind je op slechts vier uurtjes rijden van huis. Ga op verkenning in de historische binnenstad, breng een bezoek aan het 19de-eeuwse fort Ehrenbreitstein dat je bereikt met een kabelbaan of maak een boottocht op de rivier.

Koblenz kabelbaan fort kasteel - De mooiste plekken voor een tussenstop tijdens je rit naar het Gardameer
Jonathan Kemper via Unsplash

Slot Neuschwanstein

Het kasteel in Liechtenstein is niet het enige architectonisch hoogstandje dat je onderweg tegenkomt. Slot Neuschwanstein ligt net als Liechtenstein om negen uur rijden vanuit Nederland. Waan je even terug in de tijd en laat je verwonderen over het adembenemende uitzicht bovenop het kasteel.

Slot Neuschwanstein Duitsland - De mooiste plekken voor een tussenstop tijdens je rit naar het Gardameer
Jacek Dylag via Unsplash

Freiburg im Breisgau

Freiburg im Breisgau is een gezellige Duitse stad met veel goed bewaarde middeleeuwse gebouwen. De groene heuvelachtige omgeving maakt van deze stad een plaatje dat zo op een ansichtkaart kan!

Freiburg im Breisgau - De mooiste plekken voor een tussenstop tijdens je rit naar het Gardameer
Kanan Khasmammadov via Unsplash

Welke bestemming(en) uit “De mooiste plekken voor een tussenstop tijdens je rit naar het Gardameer” ga jij bezoeken tijdens je reis richting het meer? Combineer jij je stop met een overnachting? Check dan ons aanbod aan glampingaccommodaties voor een unieke overnachting onderweg!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Residence Experia

Familie van As, 19 september 2016

Mooie karakteristieke accommodatie

Mooie karakteristieke accommodatie gelegen in een prachtige en rustige omgeving

Tips in de omgeving: Het Gardameer! Alleen in de maand augustus te druk. Tip; ga met de trein vanaf Peschiera naar Verona. Duurt maar 20 minuten en kost maar 6 euro per persoon.

Bezocht Residence Experia met partner.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl