Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Het Gardameer ontdekken tijdens een Vespa tour!

Voor wie al eens aan het Gardameer geweest is weet hoeveel deze regio te bieden heeft. Het grootste meer van Italië met vele ongerepte gebieden en prachtige plekjes. De beste manier om al deze plekjes rondom het Gardameer te ontdekken? Tijdens een vespa tour! Op deze manier kun je de grote afstand gemakkelijk afleggen, bevind je je toch in de buitenlucht én kun je stoppen waar en wanneer je maar wilt.

Dag over het Gardameer

MotoRagazzi biedt verschillende vespa tours aan. Één van deze tours is de “dag over het Gardameer” vespa tour. De werknemers van MotoRagazzi hebben stuk voor stuk veel kennis over deze regio en hebben zo de beste routes ontwikkelt. Tijdens deze vespa tour sla je geen enkel plekje dat de moeite waard is over. Tijdens deze acht uur durende tour vaar je tweemaal over met de ferry en rijd je langs de oost- en westkust van het Gardameer. Je kunt met een groep met gids op pad maar kunt er ook voor kiezen om zelf op pad te gaan. Dankzij de vespa met navigatiesysteem en voorgeprogrammeerde route zul je niet snel verdwalen.

De mooiste plekjes tijdens de vespa tour

Met Peschiera del Garda als startpunt verplaatst je je in noordelijk richting naar de kust. Vervolgens pak je de ferry en kun je echt gaan genieten van de mooiste plekjes langs het Gardameer. Terwijl je heerlijk uitwaait met het zonnetje op je bol rijdt je door het heuvelachtige landschap, langs uitkijkpunten over het meer en door gebieden vol met olijfbomen en cypressen. Één van de hoogtepunten tijdens deze vespa tour? Het stuk dwars door de welbekende bergketen Monte Baldo. Op de hoger gelegen delen heb je een panoramisch uitzicht over de berg én het Gardameer. Hier trek je natuurlijk even wat tijd uit voor een fotomoment!

MotoRagazzi - Vespa Tour - Monte Baldo

Ook plekjes als Malcesine met zijn kleurrijke huisjes en kustlijn met rotsformaties zijn een lust voor het oog. Drukke punten waar het uitzicht wordt belemmerd door toeristen worden tijdens deze route vermeden. Onderweg stop je bij een restaurantje om bij te komen (met wederom een prachtig uitzicht) en te genieten van een lokaal gerecht.

Enthousiast geworden over de Dag over het Gardameer vespa tour? Via gardameer.nl ontvang je 5% korting op je tour! Gebruik kortingscode “gardameernl” tijdens het boekingsproces op de website van MoroRagazzi. 

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

Il Gabbiano

Familie de Groot, 19 september 2016

Glutenvrij paradijs!

De vriendelijkheid en de kleinschaligheid. Daarnaast hebben wij een dochtertje met glutenintolerantie, en Il Gabbiano is echt een glutenvrij paradijs! Als we zo vrij mogen zijn nog 1 aanbeveling te geven, dan zou dat een aparte friteur zijn zodat ook glutenvrije frites kunnen worden geserveerd.

De vele dorpjes om het Gardameer zijn allemaal een bezoekje waard.

Bezocht Il Gabbiano met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl