Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Genieten met Vacanze Col Cuore aan het Gardameer

Nu we eindelijk weer richting het voorjaar gaan, beginnen de vakantiekriebels weer op te spelen. Met een handdoek heerlijk aan het Gardameer liggen, wij dromen er nu al van! Een vakantie naar Italië kunnen we het beste regelen bij een echte Italië-specialist namelijk Vacanze Col Cuore. Verblijf op een van de vier prachtige resorts in de buurt van het Gardameer. Kom jij ook genieten met Vacanze Col Cuore?

Parc Residence Il Gabbiano

Kom heerlijk tot rust in een van de villa’s of appartementen bij Parc Residence Il Gabbiano. In deze prachtige regio zijn de leukste steden te bezoeken. Neem eens een kijkje in Sirmione en ontdek de prachtige omgeving. De kids springen een gat in de lucht als ze alle zwemmogelijkheden zien. Plons direct in een van de drie grote zwembaden. Wat je zeker niet mag vergeten, zijn de heerlijke pizza’s in het restaurant op het park. Hier lik jij je vingers bij af. Il Gabbiano is de perfecte uitvalbasis voor een luxe gezinsvakantie.

Impressie uitzicht parc residence il gabbiano
Foto van Parc Residence Il Gabbiano

Glamping Resort Weekend

Een veel mooier uitzicht over het Gardameer ga je niet meemaken! Glamping Resort Weekend ligt strak aan het Gardameer en biedt daardoor een panoramisch uitzicht over het meer. Echt prachtig! Op dit romantische resort verblijf je in de meest luxe accommodaties zodat jij een ontspannen vakantie beleeft. Voor een vakantie samen met je geliefde ben je hier aan het juiste adres. Ga romantisch dineren in het restaurant en maak daarna een wandeling met een betoverend uitzicht over het Gardameer. Wat wil je nog meer?

Impressie Gardameer  panorama uitzicht
Foto van Glamping Resort Weekend

Vacanze Glamping Boutique

Verblijf op een knusse locatie direct aan het Gardameer. Vacanze Glamping Boutique is dé bestemming voor een fijne vakantie. Waarom? Omdat je hier in alles voorzien wordt voor het optimale vakantiegeluk. Het kan ook bijna niet anders met zo’n uitzicht over het prachtige Gardameer en die bergen op de achtergrond. Kies jij voor een drankje op het terras of ga je lekker bubbelen in de jacuzzi? Kom jij ook genieten bij Vacanze Glamping Boutique?

Impressie Vacanze Glamping Boutique
Foto van Vacanze Glamping Boutique

Sivinos Camping Boutique

De laatste prachtige locatie aan het Gardameer is Sivinos Camping boutique. Word wakker in een luxe glampingtent en geniet van een lange wandeling over het strand. Aan de rand van deze camping vind je namelijk een prachtig lang strand van wel vijf kilometer. Na een lange wandeling zijn de buiken wel gaan rammelen. Geniet van een heerlijk ontbijt met uitzicht over het Gardameer. Klinkt dat niet als de perfecte vakantie?

Impressie Sivinos Camping Boutique Vacanze Col Cuore
Foto van Silvinos Camping Boutique

Dat waren alle prachtige bestemmingen aan het Gardameer. Kom jij ook genieten met Vacanze Col Cuore?

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

10

Lido

Familie Birouk, 17 augustus 2016

Alles klopt gewoon!

Alles klopt gewoon. Perfecte ligging, fantastisch uitzicht, ruime plaatsen, erg schoon sanitair, vriendelijk personeel, goede supermarkt, super zwembad met oplettende badmeesters, leuke animatie, mooie sportvelden, bewaking bij de slagboom waardoor je geen pasje nodig had, etc etc. Tips in de omgeving zijn de mooie stadjes, leuke marktjes, lekker eten, goede sfeer, bijna te mooi om waar te zijn.

Bezocht Lido met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl