Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tussenstop

Een verblijf aan het Gardameer is ideaal voor een stop tussen twee vakantiebestemmingen in!

Onderweg naar je plek van bestemming, maar niet in één keer willen rijden? Overnacht een nachtje rond het Gardameer. Het meer ligt centraal en je kan er doorstromen naar alle regio’s in Italië. Voor een tussenstop is het Gardameer eigenlijk heel ideaal als je vanuit Nederland op weg bent naar een bestemming zuidelijker in Italië of als je een roadtrip aan het maken bent.

Verona

Neem bijvoorbeeld een tussenstop in de stad van Romeo en Juliet, Verona. Boek een hotelletje en slaap rustig uit, tot je de volgende dag weer ready bent om te gaan rijden. Vind je het ook interessant om nog wat van Verona te zien? Bezoek dan de Arena van Verona. De arena biedt plek aan 30.000 toeschouwers, dus het is zeker indrukkend om te zien. Het is een van de meest intact gebleven amfitheaters! Zo pak je ook nog een beetje cultuur mee, terwijl je op reis bent. Slaap bijvoorbeeld in het Ibis-hotel. Het ligt op maar vier kilometer van het stadscentrum en je kan je auto gratis parkeren.  Kijk eens op de site voor meer informatie.

Bréscia

Deze kleinere stad ligt ook nabij het Gardameer. Omdat de stad wat kleiner is, is een hotelletje niet duur als je het op tijd boekt. Tevens is de stad geweldig voor een korte tussenstop. Als je ‘s middags arriveert, kun je ‘s avonds nog het lieflijke centrum in. Bewonder de Duomo van Brescia en dineer nog lekker voordat je je bed in kruipt om je voor te bereiden op de nieuwe reisdag. Voor een overnachting kun je bijvoorbeeld slapen in AC Hotel Brescia. Het hotel ligt dichtbij het centrum en er wordt een ontbijtbuffet geserveerd, zodat je met een volle maag de auto in kan. Bekijk op de site de luxeuze kamers!

Peschiere del Garda

Wil je echt een tussenstop maken áán het Gardameer? Dat kan natuurlijk ook! In Peschiere del Garda heb je genoeg keuze uit hotels. Het centrum is klein en gezellig en er zijn genoeg terrasjes. Je kunt alvast souvenirs halen, want winkels zijn er in overvloed!

Om hier wat luxer te verblijven, kun je een kijkje nemen op de site van het Parc Hotel. Het hotel beschikt over een welnesscentrum en een zwembad, wat ook ideaal is voor de kinderen. De kamers zijn groot en schoon. ‘s Avonds kun je het dorpje nog even in, want dat ligt op minder dan 5 kilometer afstand.

Er zijn natuurlijk nog meer opties om te overnachten. Het is altijd wel interessanter en leuker om nog bij een dorpje in de buurt te zitten dan te overnachten in een simpel hotel langs de snelweg. Zo krijg je toch nog een extra city tripje mee en zie je ook nog eens wat meer van Italië.

Populaire bestemmingen

Gardameer.nl