Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

In juli naar camping Serenella!

Ben je nog op zoek naar een leuke camping voor het hele gezin, naar een prachtige plek met heerlijk weer? Dan is het Gardameer voor jou de juiste plek en in dit blog licht ik graag camping Serenella uit. Want hier heb je gegarandeerd veel waterplezier en familiytime. Met het zwembad en de ligging direct aan het Gardameer kun je al een hele vakantie vullen, maar we hebben meer voor je petto. Lees dus snel verder!

Zwemparadijs

Op het moment dat je de camping opkomt en je gesetteld bent in je stacaravan willen jullie waarschijnlijk allemaal 1 ding: naar het zwembad! Groot gelijk ook, want de eerste dag moet je vast even wennen aan het mooie weer en dat doe je het liefst natuurlijk als je in het zwembad ligt! Voor de kinderen is het zwembad helemaal een pretje, want er staat een groot speeltoestel middenin het kinderbad. De kids klimmen erop, glijden er vanaf of staan onder de waterval!

serenella zwembad speeltoestel

Rondom het Gardameer

Als je even iets anders wilt dan het zwembad, dan moet je natuurlijk een duik nemen in het Gardameer. Vanaf een kiezelstrandje spring je er zo in!

Heb je wel zin in een actief dagje? Dan moet je zeker een stel fietsen huren op de camping om de omgeving te ontdekken. Van wijngaarden en olijfgaarden tot hoge bergen, het uitzicht is er prachtig en echt de moeite waard om te ontdekken.

Op naar Gardaland!

Bij een vakantie met de kids kan een dagje uit naar een pretpark of een waterpark natuurlijk niet ontbreken. Dan heb je bij camping Serenella geluk, want je ben hier dichtbij het pretpark Gardaland. Dit is één van de grootste parken van Italië en er is genoeg te doen het hele gezin. Grote achtbanen voor de tieners en rustige attracties voor de kleintjes.

Vanaf camping Serenella beleven jullie een heerlijke familievakantie. Bekijk via deze link wanneer je nog een plekje kunt boeken!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gardameer.nl