Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Wat te doen met kinderen aan het Gardameer

Het Gardameer is een prachtige plek voor iedereen. Voor volwassenen, maar ook zeker voor de kleintjes onder ons. Op deze Italiaanse plek is voldoende te doen voor jong en oud. We tippen je graag leuke activiteiten om te doen met kinderen aan het Gardameer!

De watervallen van Molina

Hoe blij kun je een kind maken met een waterval? Heel blij! Daarom is het leuk om naar het natuurpark Parco delle Cascate bij het dorpje Molina te trekken met de kids. Dit natuurpark ligt ten noorden van Verona en is goed voor het maken van verschillende wandelingen. Onderweg kun je op mooie plekken picknicken en genieten van prachtige watervallen. Helemaal mooi is de metershoge schommel die je bijna tot in de waterval schommelt.

Kijk voor meer informatie op de website van Parco delle Cascate.

Adrenaline voelen bij Rimbalzello Adventure

Hoe laat je kinderen ultiem kind zijn? Door ze in bomen te laten klauteren natuurlijk! Bij het avonturenpark Rimbalzello Adventure kan het. Het park bestaat uit vijf verschillende routes met lianen, tibetaanse bruggen, netten en zip-lijnen. Spanning en sensatie gegarandeerd! Er is aan de allerkleinsten gedacht met een speciale route van maximaal 1 meter hoog, voor kinderen vanaf 1 meter groot. De daaropvolgende route is de zogenoemde blauwe route, voor kinderen vanaf 7 jaar / 1.20 meter. Deze gaat naar een hoogte van twee meter en over een rivier en bruggen. Voor de échte avonturier is er de rode route, die je naar 15 meter hoogte brengt… Laat je kinderen eens echte Tarzan en Janes voelen.

Kijk voor meer informatie op de website van Rimbalzello Adventure.

Gardaland

Als activiteit voor kids mag Gardaland natuurlijk niet ontbreken. Dit inmiddels toch wel beroemde park is een waar walhalla voor kids. In het park zijn talloze achtbanen te vinden, maar ook diverse waterattracties en een heuse Panda Academy. Leuk voor alle leeftijden dus! Volgens veel vakantiegangers is dit park nog leuker dan de Efteling. Of dat echt zo is, moet je natuurlijk zelf ondervinden… Veel plezier!

Kijk voor meer informatie op de website van Gardaland.

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht
Sanghen - Gardameer.nl
7

Sanghen

Manerba del Garda, West

  • Apart kinderbadje
  • Direct aan het meer
  • Ontdek de markt in San Felice

Ben je op zoek naar een leuke familiecamping aan het Gardameer, waar je genoeg activiteiten kunt ondernemen? Neem dan een kijkje bij Sanghen!

Pagina delen

Gardameer.nl