Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

De leukste vakantiekiekjes bij het Gardameer voor 2021

Het Gardameer is eigenlijk een van de belangrijkste bestemmingen van heel Italië. We kunnen het Gardameer ook wel een echte toeristische trekpleister noemen. Aan de oevers van dit meer liggen allerlei geweldige en prachtige stadjes. Die stadjes zitten vol met geschiedenis, gezelligheid en een perfecte vakantiesfeer. Hier vallen dan ook geweldige vakantiekiekjes te maken. De stadjes aan de oever van het Gardameer zien er oud maar goud uit! Natuurlijk kunnen we vanwege de huidige COVID-19 maatregelen het Gardameer niet bezoeken. Maar dit houdt het dagdromen niet tegen. Zet op jouw lijstje van 2021 de leukste stadjes neer, waar je uiteindelijk ook leuke vakantiekiekjes maakt! Benieuwd naar de leukste stadjes en fotoplekken aan de oevers van het Gardameer? Lees dan gezellig mee!

Lazise

Lazise is een van de gezelligste en bekendste stadjes gelegen aan het Gardameer. De sfeervolle en gezellige avonden staan bij vele Nederlandse vakantiegangers in hun geheugen gegrift. Bij binnenkomst door de poorten van Lazise, ontvang je direct het échte vakantiegevoel. De pleintjes zijn hier compleet autovrij, waardoor de pleintjes en kronkelende straatjes beschikken over talloze winkeltjes, de lekkerste Italiaanse ijssalons en relatief veel lokale restaurantjes. En bij een restaurantje proef je natuurlijk een van de heerlijke lokale wijntjes! De oude haven in Lazise is toch echt wel het meest geliefd. In deze gezellige haven vind je rijen met terrasjes en loop je over een prachtige wandelpromenade. Lazise is zeker een vakantiekiekje waard!

Lazise

Foto van Mike Palmowski via Unsplash

Limone sul Garda

Het citroenstadje Limone sul Garda is een échte toeristenfavoriet. Het heeft een prachtige ligging tegen een rotswand aan. En de stad zelf heeft allerlei bloemrijke straatjes. Onlangs alle toeristen en vakantiegangers creëert Limone sul Garda alsnog een knus en kleinschalig gevoel. Alle winkeltjes, oude huizen en smalle straatjes in deze stad zijn versierd met groen en bloemen. Zet een bloemetje in het haar en de vakantiekiek is klaar! Limone sul Garda is een prachtig oud stadje, waar natuurlijk ook heerlijk gerelaxd kan worden op een terrasje aan de oevers van het Gardameer.

Limone sul Garda

Foto van Luca Tosoni via Unsplash

Malcésine

Aan de overkant van het meer van Limone ligt het prachtige Malcésine. Deze stad heeft niet voor niets de bijnaam “De parel aan het Gardameer”. Het Gardameer wordt door Malcésine opgefleurd. Dit komt doordat alle huizen hier een pastelachtige kleur hebben, waardoor het direct een gezellige en prachtige schilderachtige plaats aan het meer is. Het historische centrum bestaat uit allerlei kronkelige straatjes met schattige lokale winkels, restaurantjes en gelaterias. Welke smaak ijs wil jij graag proberen? Wij weten het al… namelijk stracciatella! Éen klik en het perfecte vakantiekiekje is er.

Malcésine

Foto van Jonas Von Werne via Unsplash

Waar maak jij in 2021 je vakantiekiekjes? Heb je nog een mooie foto voor ons van je vorige vakantie? Deel hem dan met ons via social media of mail hem naar info@blogs4travel.nl. Wie weet zie je hem binnenkort terug op onze social media kanalen. Laat dat dromen over het Gardameer maar beginnen!

Heb jij ook een passie voor het Gardameer?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

8

I Limoni del Rustichel

Familie Haarman, 15 maart 2017

Grandioos balkon!

Het is een prachtig appartement met alles erop en eraan. Het ruime balkon is grandioos en heeft een heel mooi uitzicht. De airco in woon- en slaapkamer is super en goed beheersbaar. Een tip in de omgeving is de kerk, die ’s avonds prachtig verlicht is. Het leuke winkeltje op loopafstand in het dorpje waar je voor de broodjes e.d. prima terecht kon.

Bezocht I Limoni del Rustichel met partner.

Bestemming bekijken

Gardameer.nl